Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Holly Madison už loví nového Hefnera!

Holly Madison Zobraziť galériu (4)
Holly Madison (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Luxusné krátke šaty, výstrih odhaľujúci bohatú nádielku, zvodný pohľad a žiarivý úsmev. Čerstvo rozídená blonďavá kráska Holly Madison (28) vie, ako dať všetkým chlapom jednoznačne najavo, že zostať na ocot nemieni.

Od rozchodu hviezdy magazínu Playboy s vitálnym deduškom Hughom Hefnerom (82) neuplynul ani mesiac, no Holly určite nie je z tých, ktoré by kvôli zlomenému srdcu ronili slzy do vankúša. Očarujúca blondínka si totiž už opäť naplno vychutnáva nočný život. V sexy šatách a s úsmevom na tvári ju stretnete v nočných uliciach Hollywoodu, ako pokukuje po chlapoch.

Madisonová ukončila svoj sedemročný vzťah so šéfom najznámejšieho pánskeho časopisu po tom, ako sa odmietol oddať rodinnému životu. Keď sa páru s výrazným vekovým rozdielom nepodarilo splodiť potomka ani cestou umelého oplodnenia, Holly sa začala utápať v depresiách. Východisko našla v plánovaní vlastnej svadby, no dotiahnuť Hefnera k oltáru sa jej už nepodarilo.

Zdá sa, že smútok či zlá nálada túto sexy blondínku zatiaľ zďaleka obchádzajú a Holly je pripravená kráčať životom po boku ďalšieho muža. Tak teda lovu zdar!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu