Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Pamela nasávala až do rána! Na vlastnej hotelovej izbe!

Pamela Anderson v spoločnosti Gabiky Drobovej. Zobraziť galériu (4)
Pamela Anderson v spoločnosti Gabiky Drobovej.

BRATISLAVA – Zrejme nemá rada dav! Okrem tajnej párty organizátorov, ktorá sa konala v luxusnej bratislavskej reštaurácii, si silikónová kráska Pamela Anderson (41) urobila aj vlastnú párty. Topky.sk zistili, že blondínka sa zabávala do skorých ranných hodín na svojej hotelovej izbe iba v spoločnosti pár vyvolených.

Americká herečka Pamela Anderson, ktorá sa zviditeľnila svojimi silikónovými prsiami a seriálom Pobrežná hliadka, sa v Bratislave poriadne odviazala. Okrem toho, že popíjala už dávno pred prenosom súťaže krásy Cat Girl, poriadne si dopriala aj po ňom.

Organizátori ju zobrali na „neoficiálnu párty“ do luxusnej reštaurácie, kde jej zabezpečili maximálny servis. Podľa našich informácií opustila Pamela spoločnosť slovenskej smotánky okolo tretej hodiny ráno.

Tým sa však jej nočný záťah nekončil. V sprievode niekoľkých ľudí pokračovala v pití a zábave na svojej luxusnej hotelovej izbe, kde sa bavila približne do šiestej hodiny rannej.

Na tom by nebolo nič zvláštne. Ako nám však prezradil zdroj vyskytujúci sa počas večera v jej spoločnosti, Pamela odlietala pár minút pred ôsmou hodinou z viedenského letiska. „Nestihla sa ani prezliecť,“ dozvedáme sa podrobnosti. Zrejme jej v tej chvíli bolo už všetko ukradnuté. Aj jej vizáž.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu