Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ukáž, ako bežíš a ja ti poviem, kto si...

Michal Dočolomanský Zobraziť galériu (5)
Michal Dočolomanský

BRATISLAVA/ČIERNA VODA - Heslom V zdravom tele zdravý duch sa zrejme riadia slovenské osobnosti, ktoré sa v nedeľu zúčastnili na jazdeckých pretekoch o Cenu SNP na Čiernej Vode. Ako o život bežali po dostihovej dráhe nielen rýchle kone, ale aj známi herci a moderátori. Ste zvedaví, kto z nich má aký bežecký štýl?

Vetroplach
Herec Maroš Kramár nesmie chýbať na žiadnej spoločenskej akcii, kde sa súťaží v športových disciplínach. Večný mladík bol preto postrachom všetkých súťažiacich a ako sa nakoniec ukázalo - právom. Kramár totiž zvíťazil na celej čiare a zo svojej výhry mal takúto radosť...

Mánička
Moderátorke TV Markíza Petre Bernasovskej asi nikto nepovedal, že bude súťažiť v behu. Na dostihovú dráhu totiž vybehla v topánkach na vysokých opätkoch. Nakoniec všetko dobre dopadlo a lodičky aj ich sympatická majiteľka zostali celé.

Gazela
Bežecký štýl organizátorky pretekov Kamily Magálovej jej môže závidieť nejedna "dvadsiatka". Stále atraktívna herečka si nakoniec takto elegantne dobehla po tretie miesto aj napriek tomu, že ešte prednedávnom mala obidve nohy v sadre.

Elegán
Oldo Hlaváček má už síce 70 rokov, na jeho kondičke to však nevidno. Známy herec a moderátor zvolil síce pomalšie bežecké tempo ako ostatní súťažiaci, prekážky na dráhe však preskakoval s noblesou elegána.

Jánošík
Herec Michal Dočolomanský zrejme poslúchol rady lekárov a po operácii srdca začal športovať. Aj na Čiernej Vode bežal a skákal ako o život, pričom si mnohí zaspomínali na jeho gymnastické kúsky v divadelnom predstavení Jánošík.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu