Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šokujúce tajomstvo krásy Beckhamovej: Vtáčí trus na tvári!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (9)
Victoria Beckham (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Nie je to tak dávno, čo britská ikona módy, Victoria Beckham, odhalila svoj jedinečný recept na spomalenie procesu starnutia. Okrem bavlnených rukavíc a hrubých ponožiek si najnovšie do postele nosí aj vtáčie výkaly!

Bývalá členka dievčenskej skupiny Spice Girls sa v boji za hebkú pokožku naozaj nezastaví pred ničím. Na svojom nedávnom výlete v Japonsku bola taká ohúrená čistou pleťou tamojších žien, že si okamžite zadovážila sadu krémov vyrobených z fekálií slávika.

Victoria, ktorá celé roky zvádza ťažký boj s nočnou morou všetkých pubertiakov - akné, bola účinkom spomínaných pleťových emulzií viac ako nadšená. Za jeden takýto "zázračný" výrobok značky Geisha Facials neváhala zaplatiť rovných sto libier.

Aby sa kontroverzná kúra krásy nestala pre niekdajšiu speváčku len matnou spomienkou na Japonsko, ihneď po svojom návrate do Spojených štátov vyhľadala špecializované salóny. Na naše prekvapenie pozoruhodné produkty našla aj na americkom kontinente, a to priamo v New Yorku.

Ktovie, či blahodárne esencie v podobe vtáčieho trusu Victoria použije aj pri výrobe svojho ďalšieho parfumu. Bolo by zaujímavé zistiť, na základe akých kritérií by vyberala operencov produkujúcich tieto nepostrádateľné prísady.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu