Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Šokujúce doplnky Beckhamovej: Cez deň latex, v noci ponožky a rukavice!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Módna ikona Victoria Beckham (34) asi nezvykne svojmu manželovi Davidovi okoreniť posteľový život. Len nedávno svetu ukázala, že latexové kusy oblečenia sa v rodine Beckhamovcov nenosia pri sexuálnych zábavkách, ale na predstavenie nového parfumu. Najnovšie sa Victoria priznala, že spávať chodí zásadne v ponožkách a v rukaviciach. Aké sú jej ďalšie "tajomstvá krásy"?

Útla členka niekdajšej dievčenskej skupiny Spice girls na seba prezradila, že spáva nahá. Nie však úplne. V noci jej totiž na rukách svietia biele bavlnené rukavice a na nohách má obuté poriadne hrubé ponožky. Žeby išlo o novozistené afrodiziakum?

Victoria svoj nočný outfit vysvetľuje tým, že sa takýmto spôsobom snaží bojovať proti procesu starnutia. Na celú procedúru má svoj vlastný postup, ktorý opisuje slovami: "Predtým, ako idem spať, si na chodidlá nanesiem hrubú vrstvu mlieka a obujem si ponožky. Vzápätí si ruky natriem poriadnym množstvom krému a dám si rukavice."

Ktovie, či aj futbalová hviezda, David Beckham, prejavuje radosť z nového vrtochu svojej drahej polovičky. Podľa slov samotnej Victorie sa polárna výbava na jej končatinách manželovi veľmi nepozdáva: "David si myslí, že som bláznivá, keď idem do postele len v ponožkách a v rukaviciach."

Prominentná žienka hrdo vyhlasuje, že tento bizarný rituál patrí medzi jej top 10 tajomstiev krásy. Victoria zároveň dodáva, že špeciálnu pozornosť venuje aj svojmu obočiu: "Starostlivosťou o obočie trávim oveľa viac času ako kedysi. Kefujem si ho a som veľmi opatrná pri jeho vytrhávaní."

Bývalá speváčka takisto nezanedbáva ani pravidelný pohyb. Odkedy sa s rodinou presťahovala do Ameriky, znovu v sebe objavila lásku k cvičeniu. Stala sa veľkou fanúšičkou Pilatesa a svoje tréningy samozrejme absolvuje iba v ponožkách.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu