Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jadranka & Róbert: Opäť sme spolu!

Jadranka Handlovská so svojím partnerom. Zobraziť galériu (10)
Jadranka Handlovská so svojím partnerom.

BRATISLAVA - Manželská kríza je zažehnaná! Populárna speváčka Jadranka Handlovská (37) sa po ročných nezhodách konečne udobrila so svojím partnerom Róbertom Sabršúlom (38).

Zmierovali sa na gréckom ostrove Rodos, kde spolu prežili sedem romantických dní. "Áno, je to pravda, sme opäť spolu a šťastní," priznala speváčka. Dvojica dokonca v blízkej budúcnosti plánuje aj dieťatko!

Po dlhotrvajúcich hádkach a nedorozumeniach nastala vo vzťahu Jadranky a Róberta pokojná atmosféra. Dvojica zažehnala manželskú krízu naozaj originálne. Na gréckom ostrove Rodos prežili romantický týždeň. "Bolo to nádherné," nadchýna sa Jadranka. Spoločná dovolenka bola neplánovaná. "Rozhodli sme sa v poslednej chvíli," hovorí speváčka, ktorá prvýkrát v živote využila ponuku last minute. Dvojica si užívala v luxusnom hoteli Paradise Village. Svoju spokojnosť z oddychu po boku manželky neskrýval ani známy stomatológ: "Po dlhom čase to bol naozaj príjemný zážitok."

Dvojica prežila slnečné dni vylihovaním na horúcej pláži a pri hotelovom bazéne. Po západe slnka sa ruka v ruke prechádzali a navštevovali rôzne reštaurácie a kaviarničky. A manželia po ročnej zvade opäť našli spoločnú reč. "Všetko sme si vysvetlili a zostávame spolu," povedala pre Nový Čas Jadranka.

V príjemných chvíľach sa pár zamyslel aj nad splodením prvého potomka. "Veď už je najvyšší čas," zdôraznila s veľavravným úsmevom interpretka balkánskych hitov. Jadranka je však presvedčená, že "to" musí prísť samo. Manželia sú pracovne veľmi vyťažení a speváčka by sa úlohy matky zhostila až vtedy, keď bude mať menej povinností. "Dieťa, to je zodpovednosť. A ja chcem byť zodpovednou matkou," zdôraznila bronzová Slávica.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu