Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Mikloško navrhol nový módny hit!

Fero Mikloško Zobraziť galériu (8)
Fero Mikloško

BRATISLAVA – Kráča s dobou! Módny návrhár Fero Mikloško (33) nedávno dokončil „kabelky“ na mobily. Exkluzívne puzdrá navrhol iba pre telefóny istej značky. Koľko bude takýto doplnok stáť?

Fero Mikloško opäť nelenil a nechal sa nahovoriť na vytvorenie niečoho nového - exkluzívnych „kabeliek“ na mobily. „S tým nápadom prišiel samotný výrobca telefónov. Chceli vytvoriť niečo výnimočné a exkluzívne. Nebola to najľahšia úloha, pretože som musel vychádzať z určitého modelu telefónu,“ prezradil návrhár. Inšpiráciou mu bola samotná farba telefónu LG. Tá úplne zapadla do jeho jesennej kolekcie doplnkov. Samotná výroba trvala okolo týždňa a návrh spracovával s výrobcom asi mesiac. 

Počet puzdier je limitovaný na päť kusov. Tie budú venované spolu s telefónom výherkyniam istého ženského časopisu. Sú to nepredajné kusy, ale podľa záujmu je možné ich vyrobiť na zákazku.

Fero Mikloško chystá onedlho aj prehliadku jeho jesennej kolekcie. „Modely sa nesú v duchu folklóru. Farebne sú ladené do kombinácií čiernej, bielej a tmavej fialovej farby. Doplnené sú kúskami červenej a tyrkysovej,“ dodal Mikloško. Ako nám ďalej prezradil, na prehliadke odprezentuje iba vysoko spoločenské šaty pre úzky okruh klientiek.

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu