Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Návrhár Mikloško: Plastická operácia

Fero Mikloško Zobraziť galériu (5)
Fero Mikloško

BRATISLAVA - Vychytený slovenský módny návrhár Fero Mikloško (31) sa dobrovoľne chystá pod skalpel! Kozmetický zákrok na tvári sa rozhodol podstúpiť kvôli markizáckej tanečnej šou Let´s dance, v ktorej bude jedným zo súťažiacich. Prečo si chce Mikloško dať skrášliť tvár plastickými chirurgmi?

„Chcem byť na obraze v Let´dance čo najkrajší. Je to moja márnomyseľnosť,“ s úsmevom priznal jeden z najúspešnejších módnych návrhárov Slovenska, ktorý si chce dať odstrániť bradavice na tvári. Podľa vlastných slov nad tým rozmýšľal už dávnejšie, no nakopla ho práve účasť v markizáckom tanečnom projekte. A ako priznáva, kvôli kráse je ochotný aj trpieť. „Mám z toho strach, bude to bolieť, ale rozhodol som sa, že to chcem,“ povedal Mikloško.

Na operačný stôl si mal ľahnúť už tento týždeň, ale pracovné povinnosti a náročné tanečné tréningy mu plány narušili. „Dúfam, že to budem môcť podstúpiť čo najskôr,“ nádejal sa. A aj napriek tomu, že je zavalený prácou, poctivo nacvičuje tanečné kroky a na súťaž sa veľmi teší. „Myslím, že som dobre pripravený a trúfam si aj na víťazstvo,“ sebavedome dodal budúci tanečník.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu