Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Bartošová a Pomeje: Všetko o ich svadbe!

Zobraziť galériu (4)

PRAHA/MÁLA SKÁLA – Opäť šokuje! Tentoraz však o čosi pozitívnejšie! Česká speváčka Iveta Bartošová (42) sa bude po nečakaných zásnubách v Dubaji vydávať za svojho manažéra Jiřího Pomeje (43). Prinášame detaily ich svadby, ktorá sa má podľa všetkého konať už v polovici augusta.

Speváčka Iveta Bartošová dostala v Dubaji zásnubný prsteň s obrovským diamantom. Podľa českých médií sa má už čoskoro vydávať. V polovici augusta by mala pred oltárom povedať prvýkrát v živote svoje „áno“ priateľovi a manažérovi Jiřímu Pomeje.

„Svadbu nám síce zaplatil jeden dubajský šejk, ale nebude to žiadne lietanie vrtuľníkom alebo kaviár. Pôjde o pravú juhočeskú hostinu. Zabíjačkové hody, koláče, veľa vína a slivovice. Plánujeme okolo sedemdesiat hostí,“ povedal Pomeje pre český portál Super.cz.

Ako ďalej prezradil, pozvaným hosťom spolu s Ivetou doporučili, aby namiesto svadobných darov priniesli obálky s peniazmi. „Nechceme, aby to bolo ako na mojej prvej svadbe s Míšou Kuklovou, kde sa nám zišlo desať kávovarov, niekoľko rovnakých servisov a elektronických spotrebičov,“ uvažuje ekonomicky Pomeje. S Ivetou sa dokonca dohodli, že pred samotným obradom podpíšu predmanželskú zmluvu.

Bartošovej svadobná premiéra

I keď mala speváčka niekoľko vážnych vzťahov a dokonca chodila aj so slovenským hercom Karolom Csinom, pred oltár sa postaví po prvýkrát v živote. Oblečie si luxusnú bielu róbu, ktorá je údajne z Talianska. V bielom pôjde i ženích. „Musím trochu schudnúť, aby som nevyzeral ako slon," žartoval Jiří, ktorému zväzok dosvedčí niekoľkoročný kamarát - zakladateľ skupiny Walda Gang Pavel Pásek. Ivete zase dôverná priateľka Daniela Maxová.

„Keďže sme obaja vyliečení alkoholici, na rozdiel od svadobčanov si pripijeme nealkoholickým šampanským. Už dva a pol roka nepijem, tak to ani na svadbe neporuším. Povedal som si, že budem abstinovať do 45-ky. Potom sa uvidí, čo bude," povedal speváčkin budúci manžel.

Budú mať bábätko?

Bartošová sa nikdy netajila tým, že by rada svojmu synovi Arturovi porodila súrodenca. Zdá sa, že jej prianie sa čoskoro splní. „Iveta je úžasná a obetavá matka. Chcel by som s ňou mať aspoň dve deti," povedal Pomeje pre spomínaný český portál.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu