Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

EXKLUZÍVNE: Tásler nám potvrdil rozchod s Wisterovou!

Vera Wisterová a Ivan Tásler
Vera Wisterová a Ivan Tásler

BRATISLAVA – Koniec špekuláciám! Spevák Ivan Tásler (29) a moderátorka Vera Wisterová (31) už netvoria pár. Pre topky.sk to potvrdil samotný líder skupiny IMT Smile. A prezradil nám o ich vzťahu viac...

Známa ryšavá markizácka moderátorka Vera Wisterová a frontman skupiny IMT Smile Ivan Tásler tvorili zamilovanú dvojicu niekoľko rokov. Dokonca spolu žili aj v jednej domácnosti a uvažovali o tom, že si založia rodinu. Tomuto všetkému je však už definitívny koniec.

Pre topky.sk to potvrdil samotný spevák. „Nie je to žiadna novinka. Nie je to až také čerstvé,“ netajil Tásler. Priznal teda, že sa rozišli už dávnejšie. Podľa našich informácii k tomu došlo pred niekoľkými mesiacmi. Spevák však odmietol prezradiť dôvod ich rozchodu. „S Verou sa máme napriek tomu radi. Vychádzame spolu naozaj dobre,“ dodal rodák z Prešova.

Ivan aj Vera spolupracovali aj na televíznom markizáckom projekte - Karavan šou. Vďaka nej obaja precestovali takmer celý svet. Nakrútili štyri časti, ktoré boli medzi divákmi obľúbené. To, či budú v tomto projekte pokračovať, ukáže čas.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu