Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Tásler a Wisterová: Láska hory prenáša!

Ivan Tásler a Vera Wisterová
Ivan Tásler a Vera Wisterová

Pred pár dňami Vera Wisterová a Ivan Tásler v Bratislave krstili zaujímavú knihu – Bez dcéry som neodišla s podtitulom „šokujúca spoveď o tom, že láska hory neprenáša“.

Kniha je zaujímavá hlavne tým, že ide o skutočný, ničím neprikrášlený, príbeh bývalej moderátorky, Timei Keresztényiovej, ktorá sa na svojich obľúbených cestách zamilovala do čierneho diplomata z Nairobi. Hoci od samého začiatku jej lásku sprevádzali varovné signály, nedala na ne, ako takmer každý zamilovaný človek, ktorý vidí, len čo chce.

Prekvapenie zažívala nielen, keď sa dostala náhodou k telefónu či mailu svojho milého, ale najväčšie zažila, keď zistila, že je tehotná. Ani na sekundu nezaváhala, či si dieťa nechať alebo nie. Dnes je matkou trojročnej nádhernej Elisy, ktorá chodí v Bratislave do škôlky a údajne má frajera. Príbeh veľkej lásky, ako i Timein život v Keni, neskončil happyendom, no krstní rodičia dielka Vera Wisterová a Ivan Tásler si napriek tomu myslia, že kvôli láske sa oplatí žiť, že naozaj dokáže hory prenášať.

Ivan sa na javisku cítil pomerne neisto, nakoľko to bol i jeho krst – prvýraz v živote sa stal krstným otcom. Na lásku, našťastie, neprestala veriť ani Timea, ktorú na krste podporila celá rodina – sestra i rodičia, ale i všetci bývalí kolegovia z rádia, z ktorého roky zaznieval jej hlas.

Radosť zo šokujúcej spovede mala i vydavateľka Evita, ktorá združuje vo svojom vydavateľstve práve nevšedné autorky nevšedných diel, seba nevynímajúc. Jej kniha Všetko alebo nič sa stala bestsellerom, rovnako na dračku idú knihy Bibiany Ondrejkovej o dievčatku Julinke a  Pošta pre Teba z pera Katky Brychtovej.

Aby svojej povesti nič nezostala dlžná samotná vydavateľka, už teraz chystá na prvú polovicu júna krst svoje druhej knihy, ale o tom niekedy nabudúce.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu