Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Erik Ňarjaš: Trénoval čínsku smotánku!

Erik Ňarjaš s tanečnou partnerkou Zobraziť galériu (15)
Erik Ňarjaš s tanečnou partnerkou

BRATISLAVA/ČÍNA – Trénoval po boku tých najlepších a učil tých najbohatších! Erik Ňarjaš (23), ktorého diváci videli tancovať s Mariannou Ďurianovou (31) v markizáckej šou Let´s dance, počas leta nezaháľal. Učil totiž Hong Kongskú smotánku vrtieť bokmi.

Tanečník Erik Ňarjaš prezradil pre topky.sk, ako sa do ďalekej Číny dostal: „Robil sa výber z celého sveta. Majster sveta v latinsko-amerických tancoch Klaus Kongstal mi poslal e-mail, že na základe môjho životopisu ma vybrali, aby som trénoval v Hong Kongu tanečné páry a smotánku," prezradil Ňarjaš. Ponuku sa rozhodol prijať aj z dôvodu, že jeho tanečná škola má počas leta prázdniny.

Z jeho rozprávania o Číne sme sa dozvedeli, že spoločenský tanec tam je považovaný za najbohatšiu a najprestížnejšiu zábavu, šport či umenie. Každý túži pracovať po boku tých najlepších a Erikovi sa to podarilo. V tíme bol obklopený top trénermi z celého sveta v najvychytenejšej škole v Hong Kongu. „Do tanečného štúdia som chodil metrom a je super pocit, keď sú všetci nižší ako vy,“ zažartoval tanečník, ktorý zažil v Číne niekoľko vtipných príhod.

S jednou z nich sa s nami podelil: „Bol som na večeri v jednej luxusnej reštaurácii. Ako predjedlo mi doniesli kožu z prasaťa. Moja žiačka sa na mňa usmiala a nenápadne sa spýtala, či viem, z ktorej časti prasaťa je táto koža. V momente sme sa začala smiať," prezradil Ňarjaš, ktorému následne povedali tamojšie príslovie: „Číňania jedia všetko, čo letí a nie je to lietadlo a všetko, čo pláva a nie je to loď.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu