Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Brad Pitt sa vyhráža žalobou za zverejnenie fotiek

Brad Pitt Zobraziť galériu (5)
Brad Pitt

Právnici zastupujúci amerického herca Brada Pitta vyhlásili, že čerstvý otec je pripravený použiť akékoľvek legálne postupy v prípade uverejnenia novinárskych fotiek zachytávajúcich jeho rodinu.

Herca a jeho rodinu údajne odfotografoval novinár v ich sídle na francúzskej riviére s využitím špeciálnej techniky a snímky predal neznámemu kupcovi. Právnici túto informáciu zverejnili na internetovej stránke thesmokinggun.com (internetová stránka pravidelne uverejňuje právne dokumenty celebrít).

Neuviedli však, ktorí členovia sa na fotografiách nachádzajú. Ako uviedol jeden z rodinných právnikov Yael Holtkamp, odfotografovanie je podľa francúzskej a kalifornskej legislatívy hrubým zásahom do súkromia dvojice.

Niekoľko dní po tom, čo Angelina Jolie porodila dvojičky - dievčatko Vivienne Marcheline a chlapca Knoxa Leona, predal pár ich prvé fotografie americkému časopisu za 11 miliónov dolárov (asi 212 miliónov Sk). Peniaze následne venovali na charitatívne účely.

Dvojčatá sú v poradí piatym a šiestym potomkom hollywoodskeho páru. Vo svojom prechodnom francúzskom domove bývajú spolu s troma adoptovanými súrodencami: šesťročným Maddoxom, štvorročným Paxom, trojročnou Zaharou, a dvojročnou vlastnou sestričkou Shiloh.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu