Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Marianna moderovala cez bolesť! Príspevok z pohrebu nezvládla!

takto vyzerala Marianna Ďurianová vo včerajších televíznych novinách
takto vyzerala Marianna Ďurianová vo včerajších televíznych novinách

BRATISLAVA – Markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (31) si sadla pred kamery aj napriek nedeľňajšej havárii najbližšieho kolegu a kamaráta Rasťa Žitného (31). Vedenie televízie však dlho zvažovalo, či má alebo nemá nastúpiť do práce. Včerajšie vysielanie bolo pre ňu zrejme tým najťažším.

Tragickou autonehodou, pri ktorej zahynul pätročný Tomáško Ž., samozrejme najviac trpí jeho najbližia rodina. Smutná udalosť sa však chtiac či nechtiac dotýka aj iných. Okrem najbližších príbuzných Rasťa Žitného, ktorý ešte stále bojuje o život v nemocnici na bratislavských Kramároch, je do žiaľu zatiahnutá aj jeho priateľka Lucia Hablovičová či blízka kolegyňa Marianna Ďurianová. Ani tá to nemala tento týždeň vôbec ľahké.

Bolesť, ktorú prežívala, však len ťažko porovnávať s tým, čo sa odohrávalo v Tomáškovej rodine. Po tom, ako sa stala tragédia, sa však Marianna rozhodla zasadnúť do moderátorského kresla a vysielať. Aj keď na tom podľa zistení bleskoviek.sk nebola najlepšie. Celý čas vystupovala ako profesionálka a snažila sa nepoddať citom a emóciám.

Počas včerajších správ bola oblečená v čiernom, pôsobila smutne, no napriek tomu seriózne. Podľa našich informácii však mala maskérku stále vedľa seba. Pre prípad, že by nezvládla udržať svoje emócie na uzde a rozplakala by sa. A tak sa aj stalo. Záver, keď sa vysielali zábery z pohrebu, už nezvládla. Dokonca vraj pred týmto príspevkom zo štúdia odišla.

„Marianna je veľká profesionálka, ale včera toho bolo na ňu veľa. Dokonca nevidela ani príspevok z pohrebu, odišla zo štúdia. To by nezvládla,“ povedal pre bleskovky.sk zdroj z Markízy. Televízne správy tak skončili netradičným spôsobom. Moderátori sa s divákmi nerozlúčili.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu