Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Let´s Dance 2: Bozkávačky bokom, ide do tuhého!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová

Minulotýždňovým vypadnutím Jozefa Vajdu skončila v Let´s Dance 2 všetka zábava! Teraz je na rade už len tvrdý boj o postup do finále. Uvidíme, či zostávajúci traja súťažiaci budú bojovať len tancom alebo aj ďalšími viac či menej dovolenými prostriedkami.

Prebojovať sa cez tie nervy, pot a slzy až do predposledného kola a získať len čestné tretie miesto, to bude na porazenie. Vážne úmysly súťažiacich bojovať a vyhrať potvrdzuje aj fakt, že si do predposledného kola vybrali také latinsko-americké tance, v ktorých sa cítia byť najlepší.

Rado Židek (26) so svojimi šťastnými bodkovanými ponožkami stavil na salsu, za ktorú dostal prvú desiatku od porotcov v tejto súťaži vôbec. Nenechal nič na náhodu a choreografa mu robí Mário Kováč, majster Európy v tomto tanci.

Michaela Čobejová (38) a Andrea Verešová (27) si vybrali ten istý tanec – bude to čača (cha-cha). Tým pádom bude môcť porotca ale najmä hlasujúci divák oveľa lepšie porovnávať prednosti a nedostatky oboch. Uvidíme, pre ktorú z nich to bol dobrý taktický ťah a pre ktorú strategická chyba.


Dnes vám pre porovnanie ponúkame čaču v podaní Spajsky Mel B, ktorá ju v obdobnej americkej súťaži Dancing With The Stars tancovala vo finále. Žiaľ, napriek skvelému tanečnému výkonu Mel B napokon vyhral, ako je to v týchto súťažiach zvykom, športovec – pretekár Helio Castroneves.



 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu