Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Let´s Dance 2 - Bude Verešová zase o niečo pikantnejšia?

Aj doma si môžete zatancovať salsu! Zobraziť galériu (6)
Aj doma si môžete zatancovať salsu! (Zdroj: Jupiterimages)

Z dobre informovaných zdrojov sa nám podarilo zistiť, že v nedeľu sa v Let´s Dance 2 bude tancovať okrem tancov, ktoré sme už mali možnosť vidieť – aj ohnivá salsa. Mali by sme sa teda pripraviť na poriadne pikantné momenty!

 

Čím bližšie do finále, tým náročnejšie to majú zostávajúce tanečné páry. Tentoraz museli behom týždňa zvládnuť až dva nové tance.

Čím bližšie do finále, tým sa viac odväzujú a odvažujú aj postupujúce celebrity. Rasťo Žitný z polohy „sna každej svokry“ pomaly prechádza do polohy „vodcu svorky“.  Jozef Vajda si urobil z nedostatku prednosť a stále menej predstiera, že vie tancovať. Michaela Čobejová je ochotná nechať si napísať svoje číslo nielen na prsia ale kamkoľvek. Rado Židek už zakomponováva do tanca aj polohy z kamasutry. A Andrea Verešová verejne a údajne spontánne bozkáva svojho tanečného partnera rovno na parkete.

Keď ku tomu pridáme, že druhý tanec, ktorý musia zvládnuť všetky páry, bude ohnivá salsa, môžeme od nedeľného siedmeho kola očakávať skutočne horúcu noc.

Pokúsi sa Andrea Verešová predviesť divákom podobné pikantné prvky, ako vám ponúkame vo videoukážke? Tá pochádza z francúzsko-španielskeho filmu SALSA! z roku 1999, ktorý režíroval Joyce Buñuel.

Špeciálne upozorňujeme na tanečný výkon hlavnej hrdinky po tretej minúte videoklipu. 




 

A už len na záver: Ak by ste sa chceli radšej zodpovedne predpripraviť a tancovať spolu so súťažiacimi, potom vám ponúkame ukážku úplne najzákladnejšieho salsového kroku.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu