Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Let´s Dance 2: Úplatky porote nepomohli. Vypadol Rasťo Žitný!

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: TV MARKÍZA)

Čakali sme horúcu a pikantnú salsu, ale napokon väčšina tanečných párov oslnila oveľa viac štandardnými tancami. Výnimkou bol iba trendsetter Rado Židek, ktorý zženštilým salsovým prvkom vrátil mužnosť.

Salsa Michaely Čobejovej vyzeral skôr ako kurz sebaobrany, Rasťo Žitný sa viac váľal po zemi a „trásol sa ako černé panterisko“ a Jozef Vajda prestrelil v estrádnosti svojho vystúpenia a jediný prvok, ktorý zatancoval, nazval porotca Ďurovčík zásah elektrošokom. Andrea Verešová podala kvalitný výkon, ale porote sa viac páčila v tangu. Od manžela dostala megakyticu ruží, zdá sa však, že viac ju potešila prítomnosť jej prvej veľkej lásky z puberty v hľadisku.

Najvyššie hodnotenie salsy získal Rado Židek, dokonca dostal prvú desiatku v tejto súťaži. Tým si však len žehlil svoje nevydarené „tango bruto“, ktoré Jožko Bednárik preložil ako mamľas tango. Nepomohol mu ani frajersky vyhrnutý golier na košeli, z ktorého sa stáva pomaly nová móda - „golier na Žideka“.

Jozef Vajda viac ako salsou bodoval waltzom. Dostal zaň svoje najvyššie hodnotenie vôbec a od Jána Ďurovčíka konečne dostal známku aj za tanec. Doteraz najvyššiu známku v celej súťaži od tohto porotcu však dostala za waltz Michaela Čobejová, ktorá okrem toho dostala aj druhú desiatku večera a rozplakala Jožka Bednárika.

Rasťo Žitný s Veronikou Husárovou bol podľa poroty v ten večer druhý najlepší. Ani to však nestačilo na to, aby sa po sčítaní s diváckymi hlasmi udržal ďalej v súťaži.

Žeby sa hlasujúcim divákom nepáčilo, že symbolicky uplácal porotu, keď Jánovi Ďurovčíkovi na záver položil na stôl Veroniku Husárovú, porotkyniam dal ružu a Jožkovi Bednárikovi fľaštičku?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu