Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Žitný a Husárová: Z vypadnutia sme boli šokovaní! Plakala aj rodina...

Moderátor Rasťo Žitný so svojou tanečnou partnerkou Veronikou Husárovou Zobraziť galériu (8)
Moderátor Rasťo Žitný so svojou tanečnou partnerkou Veronikou Husárovou (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Dotancoval čierny kôň Markízy! Moderátor Rasťo Žitný (30) a jeho tanečná partnerka Veronika Husárová (19) včera večer prekvapujúco opustili tanečnú súťaž Let´s Dance 2. Bleskovky.sk zistili, čo na to obaja hovoria.

Markizácky moderátor Rasťo Žitný so svojou tanečnou partnerkou, minuloročnou Miss Slovensko Veronikou Husárovou, boli jedným z najväčších favoritov tanečnej súťaže. Diváci ich však nepodržali a šou museli opustiť.

Moderátor Rasťo Žitný sa pre Bleskovky.sk netajil tým, že má zmiešané pocity:"Na jednej strane som rád, lebo budem mať viac voľného času, na druhej ma to mrzí, lebo sme vynaložili veľa energie a času na tréningoch." Aj jeho tanečná partnerka Husárová smutne konštatovala: "Je to určite sklamanie. Predpokladala som, že aspoň ešte jedno kolo vydržíme. Ale ako Rasťo povedal, odišli sme so cťou."

Smútok z vypadnutia okrem Rasťa a Veroniky prežívali aj ich blízki. "Moji rodičia boli na prenose a bolo im to veľmi ľúto, nikto to nečakal. Povedali mi len, že život ide ďalej," priznala pre Bleskovky.sk najkrajšia Slovenka roku 2007.

Aj Žitného rodičia to niesli ťažko. "Mamina mi napísala smutnú sms. Určite jej to bolo ľúto, ako každej mame. Zrejme si aj poplakala. Ešte som s rodičmi nehovoril, akurát sa chystám za nimi do Trnavy," povedal moderátor, ktorý sa netajil tým, že jeho nová priateľka, riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová, šou tiež sledovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu