Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Guy Ritchie neznáša ruských pracháčov: Vykupujú nám Londýn!

Madonnin manžel Guy Ritchie nemá rád ruských pracháčov Zobraziť galériu (20)
Madonnin manžel Guy Ritchie nemá rád ruských pracháčov (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Britský filmový režisér Guy Ritchie (39) nemá rád bohatých cudzincov. To, samozrejme, neplatí o jeho americkej manželke Madonne (49). Slávny filmár má v žalúdku hlavne ruských zbohatlíkov, ktorí podľa neho ženú ceny domov v Londýne do takých výšok, že domáci si ich nemôžu dovoliť.

Ruskí pracháči môžu za to, že „teraz je takmer nemožné“ kúpiť v meste dom. „Ceny nejdú dole, len rastú. Rodení Angličania sú mimo hry, lebo prišli veľké peniaze. Každý, kto sa pokúsil kúpiť dom v centre Londýna vie, že je to takmer nemožné, ak nemáte desať miliónov libier,“ posťažoval sa v rozhovore pre filmový časopis Empire.

Ritchie téme ruských „privandrovalcov“ venoval svoj nový film RocknRolla. „Obchody robia jedinečným spôsobom, nevyjednávajú - za všetko ponúknu dvojnásobok. Na to nebol takmer nikto pripravený,“ povedal. RocknRolla rozpráva príbeh britských gangstrov, ktorí sa pri obchode s nehnuteľnosťou dostanú do sporu s ruskými mafiánmi.

Guy Ritchie neznáša ruských
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: Profimedia)

Londýn - Moskva na Temži

V luxusných butikoch sú Rusi najlepšími zákazníkmi, ruština sa stáva povinným jazykom obchodníkov. Nik nevie, koľko Rusov v Londýne žije, podľa odhadov viac ako 200 000. Z Moskvy je to na skok - len 3,5 hodiny linkovým lietadlom, a ešte rýchlejšie v súkromnom „tryskáči“. Mnohí ruskí muži cez týždeň pracujú v Moskve a do Londýna sa vracajú na víkendy. Každý, kto v Moskve niečo znamená, je tu! Príkladom je aj prvý muž ruskej metropoly - v Londýne má dom aj starosta Jurij Lužkov. Londýn je aj útočiskom pre odporcov ruského režimu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu