Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Koller a hostia to poriadne roztočili

David Koller v drese HC Košice: „Hovorím to vždy a všade: najlepšie publikum je na východnom Slovensku!“ Zobraziť galériu (4)
David Koller v drese HC Košice: „Hovorím to vždy a všade: najlepšie publikum je na východnom Slovensku!“ (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE - Čas letí a Steel aréna oslávila už druhé narodeniny! Opäť veľkolepo a strhujúco. Skupiny Komajota, Gladiator, Zuzana Smatanová a najväčšia hviezda sobotňajšieho galavečera David Koller dokonale rozprúdili zábavu. Na koncert prišlo asi 5-tisíc divákov.

„Rád hrávam hokej a, samozrejme, fandím našim nitrianskym hokejistom. Zahrám si však aj tenis, futbal či squash,“ vyznal sa líder skupiny Gladiator Miko Hladký. Trojnásobná Zlatá slávia Zuzana Smatanová atmosféru v aréne tiež správne vyšpičkovala: „Publikum v Košiciach je vždy veľmi vďačné a aj teraz tomu bolo tak!“ Hoci korčuľovať sa vie, sama vraj zimné športy príliš nemusí. Uspokojí ju vraj pingpong.

Mohutnou poklonou aréne a divákom sa odvďačila aj najväčšia hviezda večera David Koller: „Je to prekrásny stánok! Počul som, že vylepšia aj akustiku a potom to už bude muzikantský chrám na svetovej úrovni!“ Ako David priznal, všade a vždy hovorí, že najlepšie publikum je na východnom Slovensku. „Pači sa mi ich muzikálnosť. Vedia si to vychutnať, veď už pri prvej pesničke zvyknú lietať nielen čapice, ale aj tričká!“ dodal Koller, ktorý vystúpil aj v drese HC Košice.

PESTRÝ PROGRAM

„Pestrý program vlani do arény pritiahol 280-tisíc a tohto roku očakávame až 400-tisíc divákov! Bezpečná, vždy čistá a aj zisková hala je veľkým lákadlom na kvalitný hokej a aj bohatý kultúrny život. Veď už o pár dní tu vystúpi nielen Andrea Bocelli, ale aj majstri stepu Lord of the Dance!“ uviedol generálny manažér arény Igor Havrila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu