Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Michael Eisner sa môže pýšiť svojou hviezdou na Chodníku slávy

Bývalý výkonný riaditeľ spoločnosti The Walt Disney Co. Michael Eisner Zobraziť galériu (2)
Bývalý výkonný riaditeľ spoločnosti The Walt Disney Co. Michael Eisner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bývalý výkonný riaditeľ spoločnosti The Walt Disney Co. Michael Eisner sa pridal k celebritám, ktoré sa môžu pochváliť svojou hviezdou na hollywoodskom Chodníku slávy. Preslávil sa najmä svojím pôsobením ako prezident spoločnosti Paramount Pictures a výkonný riaditeľ spomínanej The Walt Disney Corporation.

"Som úplne ohromený a chcel by som hlavne poďakovať Johnovi Travoltovi, ktorý si sem dnes odskočil z nakrúcania filmu. Počas môjho pôsobenia v Paramounte bola akákoľvek spolupráca s Johnom úspechom. Je mojím šťastným talizmanom. Pochopiteľne, môj úspech je podmienený prácou ľudí, s ktorými som spolupracoval," uviedol šesťdesiatšesťročný Eisner.

V sedemdesiatych rokoch sa Travolta objavil v úspešnom filme Horúčka sobotňajšej noci (1977) a spoločnosť Paramount Pictures preslávil kultovou Pomádou (1978). "Je pre mňa obrovskou cťou byť súčasťou tohto diania a práce, ktorá znamenala veľa pre moju kariéru," uviedol John Travolta na zhromaždení.


Michaelovi Eisnerovi (vpravo) prišiel zablahoželať súčasný prezident spoločnosti The Walt Disney Bob Iger (vľavo), herec John Travolta a aj myška Minnie a Mickey Mouse.
Michael Eisner sa môže
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)


Michael Eisner začal svoju kariéru v televíznom priemysle v spoločnosti American Broadcasting Corporation. Prezidentom Paramountu sa stal v roku 1976. V roku 1984 svoj post opustil a stal sa výkonným riaditeľom spoločnosti Walt Disney až do roku 2005, keď z tejto pozície odstúpil.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu