Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Verešová si vydupala nového tanečníka: Andrea, tušíš koho si vymenila?

Andrea sa zrejme domnieva, že s Petrom Čadekom má väčšie nádeje na víťazstvo. Zobraziť galériu (2)
Andrea sa zrejme domnieva, že s Petrom Čadekom má väčšie nádeje na víťazstvo. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA – Markizácka tanečná šou Let´s Dance 2 sa ešte ani nezačala a kompetentní už museli urovnávať prvý konflikt! Andrea Verešová (27) sa totiž rozhodla vyhrať za každú cenu a na ceste za víťazstvom chce vedľa seba absolútnu jednotku.

Podľa zistení Nového Času preto prinútila Markízu, aby jej pôvodného tanečníka Omara Topíca (21) vymenila. Modelka si nakoniec vydupala Čecha Petra Čadeka (28), ktorý svoje kvality predviedol v českej Star Dance. Tuší však Andrea, že sa zbavila tanečnej špičky?

Petr Čadek si v českej Star Dance získal sympatie divákov, keď s herečkou Tatianou Vilhelmovou skončili na 2. mieste. Práve to zrejme zavážilo pri Verešovej rozhodnutí získať ho za partnera. „Neviem, či si ma vyžiadala priamo Andrea. Mňa kontaktovala Markíza. Ale pokiaľ si ma vybrala, tak je to pre mňa príjemné zistenie, asi som ju niečím zaujal. Možno tým, že som už robil televízne projekty, a viem, ako to chodí,“ prezradil tanečník. Ten tiež počul o tom, že medzi Verešovou a Topícom to vraj škrípalo. „Neviem, čo sa medzi Andreou a jej bývalým tanečným partnerom stalo. Nejako si nerozumeli a to nie je pre spoločnú prácu dobré,“ povedal Petr, ktorý sa netají tým, že on si s modelkou vynikajúco rozumie.

Určité problémy s Topícom pripustila aj samotná Verešová. „Hneď na začiatku bol desať dní chorý. Nejaké komplikácie boli aj pre jeho dochádzanie, pretože bol cudzinec. Okrem toho je to mladší chlapec, ktorý ešte nikoho netrénoval ani neučil. Markíza mi nakoniec pridelila nového tanečníka, skúseného trénera a dobrého učiteľa Petra,“ dodala Verešová pre Nový Čas Nedeľa.

Verešová si vydupala nového
Zobraziť galériu (2)
Podľa informácií Nového Času si však v skutočnosti modelka s tanečníkom z Bosny a Hercegoviny „nesadla“. Ten ju totiž ponímal ako hocijakú inú klientku a na tréningoch sa s ňou nemaznal. Zdá sa však, že Verešová tentoraz šliapla vedľa. Topíc je totiž dvojnásobným štvrťfinalistom v latinskoamerických tancoch na MS a deväťnásobným majstrom Bosny a Hercegoviny.


Jej nový tanečný partner Čadek za najväčší profesionálny úspech považuje 18. miesto na MS v latinskoamerických tancoch v Los Angeles.

Markíza konlikt okomentovala diplomaticky. „K výmene tanečných partnerov Andrey Verešovej došlo pre ochorenie pôvodného partnera.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu