Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Daniel Craig sa páči ženám aj mužom

Daniel Craig je prvý metrosexuálny Bond, oleje a krémy mu nie sú cudzie. Pred kameru  sa  nepostaví  bez toho, aby sa upravil. Zobraziť galériu (3)
Daniel Craig je prvý metrosexuálny Bond, oleje a krémy mu nie sú cudzie. Pred kameru sa nepostaví bez toho, aby sa upravil. (Zdroj: SITA)

VERONA - Taký autopark mu môže závidieť azda každý chlap. Daniel Craig (40), alias agent James Bond, má k dispozícii hneď niekoľko kusov superauta Aston Martin DBS. K takému autoparku by sa na prvý pohľad zrejme hodil drsný chlap, no realita je iná.

Posledný Bond je jasný metrosexuál - pri nakrúcaní používa mejkap a rôzne krémy a viac ako iní agenti 007 sa páči obom pohlaviam.

Na miesto nakrúcania si Craig vozí celú hromadu kozmetických prípravkov, vrátane falošného opálenia či zvlhčovača. V pripravovanom filme Množstvo útechy (Quantum of Solace) chce vyzerať čo najatraktívnejšie.

„Daniel je prvý metrosexuálny Bond a viac ako ktorýkoľvek iný agent 007 sa páči mužom aj ženám,“ uviedol jeho známy, podľa ktorého Craig chodí aj na manikúru. Okrem toho počas nakrúcania pravidelne cvičí a používa telový olej, aby mu na plátne viac vynikli svalnaté kontúry tela.

A to nie je všetko. „Používa aj očné kvapky, aby jeho oči vyzerali jasnejšie, a okrem toho si pred filmovaním oplachuje tvár studenou vodou, aby mu zmizli póry a vyzeral mladšie,“ prezradil známy. Hoci nový Bond nepripomína niekdajších drsniakov, jeho autopark hovorí o inom.

K dispozícii má tri autá Aston Martin DBS, ktoré pod kapotou skrývajú šesťlitrový dvanásťvalcový motor s výkonom až 600 koní. Ešte donedávna boli štyri, uplynulý víkend však jedno z nich skončilo vo vodách talianskeho jazera Lago di Garda. „Zaparkoval“ ho tam jeden z kaskadérov počas nakrúcania scény.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu