Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

POLONAHÝ Koleník zapálil lýtka dôchodkyni: Takto mu to oplatila… Och, ten sa musel červenať!

Ján Koleník Zobraziť galériu (7)
Ján Koleník (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Čo si budeme klamať - ak sa vysloví spojenie "slovenský sexsymbol" a má ísť o muža, v hlave drvivej väčšiny Slovákov sa vybaví jedno a to isté meno - Ján Koleník. Populárny herec a najnovšie i kráľ tanečného parketu totiž okrem svojej fyzickej atraktivity oplýva aj úžasnou osobnosťou a takisto i charizmou, ktorá by pokojne rozbúrala múry...

Okrem vyššie vymenovaných vlastností (a mnohých iných) oplýva Janko Koleník ešte jednou, ktorá začína byť čoraz vzácnejšia - nesmiernou pokorou. Niet sa prečo čo diviť, že práve on je jedným z mála umelcov, ktorých si Slovensko doslova zamilovalo a stal sa idolom doslova všetkých generácií. 

A keď hovoríme, že doslova, tak doslova. Pri pohľade na tohto výnimočného umelca sa dokonca zapaľujú lýtka aj dámam v dôchodkovom veku. Dôkazom toho je komentár, ktorý Koleníkovi najnovšie venovala dáma v úctyhodnom veku. 

POLONAHÝ Koleník zapálil lýtka
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Herec totiž na svojom Instagrame zverejnil záber z bazéna, kde počas noci "pózuje" na plávacom kolese. To, že ho fanúšičky ho okamžite zahrnú komplimentmi, sa už dalo tak nejako tradične očakávať, no pri slovách pani v rokoch sa zrejme začervenali uši aj samotnému Jankovi. 

,,No ja mám 65 rokov, chlapi už ma nechávajú kľudnou, ale tento chlap ma kľudnou rozhodne nenechá,“ napísala mu k príspevku istá pani Alena. Nuž a... Môže sa jej niekto diviť? 

POLONAHÝ Koleník zapálil lýtka
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram J.K.)

Viac o téme: Ján Koleník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu