Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Martin Nikodým o milenke Zuzane: Svoju lásku už nechcem tajiť!

Milenci spolu na verejnosti pôsobili veselo a šťastne. Zobraziť galériu (12)
Milenci spolu na verejnosti pôsobili veselo a šťastne. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Objatia, dotyky a pohľady do očí. A to všetko na verejnosti. Rozvedený Martin Nikodým a jeho milenka Zuzana (28) už svoju lásku neskrývajú.

Moderátor a mladá brunetka, ktorá sa už určitý čas objavuje po jeho boku, strávili spolu aj piatkové popoludnie. Nový Čas ich prichytil v jednom bratislavskom obchodnom centre, kde Nikodým chystal výstavu svojich fotografií. A práve tam Martin a Zuzana svoj vzťah už netajili.

Je piatok 14.47 hod. V jednom bratislavskomo bchodnom centre sa chystá výstava fotografií. Keďže svoje umenie tu vystavuje práve Martin Nikodým, aj on sa na tomto mieste mihne. Nie je však sám. Spoločnosť mu robí jeho mladá priateľka Zuzana. Kontrolórka, ktorá v tejto budove pracuje, sa Martinovi naplno venuje. Spoločne vyberajú snímky, spoločne ich vystavujú. Radia sa, smejú, dohadujú.

A nielen to. Nebránia sa ani v zájomným nežnostiam . Ich láska sa nedá prehliadnuť. Nikodým si svoju mladú slečnu z času na čas privinie, pohladí a jeho pohľad do jej očí hovorí za všetko. Je j asné, že títo dvaja svoj milenecký vzťah už netaja. „Áno, bol som so Zuzanou. Chystali sme fotky na moju výstavu, ktorá bude otvorená v utorok. Nemám dôvod skrývať to, čo je medzi Zuzanou a mnou,“ povedal Nikodým, ktorý sa so sympatickou brunetkou pozná približne rok. Avšak to, ako dlho spolu tvoria pár si vraj nepamätá.

Faktom však je, že so svojou exmanželkou Michaelou (28) sa rozviedli presne 2. mája tohto roku, a vtedy už moderátor Zuzanu minimálne poznal. Priznáva, že aj jeho dve ratolesti, Adam (6) a Emma Lea (3), už otcovu priateľku poznajú. „Stretli sa, bolo to však vo väčšej spoločnosti. Ale asi ten vzťah ešte veľmi nevnímajú,“ domnieva sa Nikodým. Martin so svojimi deťmi trávi veľa času, navštevujú ho v Devíne, kde býva. Takže v budúcnosti sa zrejme nevyhnú ani stretnutiu s Martinovou novou priateľkou, ktorá tam, ako moderátor tvrdí, zatiaľ ešte nebýva.


Martin Nikodým s priateľkou Zuzanou prišli inštalovať výstavu jeho fotografií.

Martin Nikodým o milenke
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu