Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Malachovská vs. Nikodým: Súboj o flek v STV

Malachovská údajne o ponuke zatiaľ netuší, Nikodým už s novým flekom v STV viac-menej ráta.
Malachovská údajne o ponuke zatiaľ netuší, Nikodým už s novým flekom v STV viac-menej ráta.

BRATISLAVA - Kto z koho. V Slovenskej televízii sa schyľuje k súboju dvoch skúsených „milionárov“. O flek v zatiaľ utajenej zábavnosúťažnej relácii, ktorá by mala odštartovať už v apríli, sa podľa zistení Nového Času majú pobiť Nikodým (36) a Malachovská (42)

Nikodým, ktorého v „milionárskom“ kresle prednedávnom nahradila práve Malachovská, záujem o nový flek potvrdil. S konkurenciou však evidentne nerátal. „Pokiaľ ja viem, ten projekt bol ponúknutý do STV s mojím menom. To, že je v hre aj Iveta Malachovská, som nevedel,“ prezradil Novému Času prekvapený Nikodým. Vo chvíli, ako sa dozvedel meno svojej konkurentky, však na odvetu za Milionára nemyslel: „Je to pre mňa skôr výzva.“

Malachovská sa o ponuke dozvedela údajne po prvýkrát až od Nového Času. „Túto informáciu vám v tejto chvíli neviem potvrdiť,“ zahmlievala moderátorka, ktorá nás odkázala na tlačové oddelenie Slovenskej televízie.

Tam sa však informácie Nového Času potvrdili. „Nevylučujeme, že meno moderátora pripravovanej zábavno-súťažnej relácie vzíde práve z týchto dvoch uchádzačov,“ uzavrela vedúca útvaru komunikácie STV Miriam Žiaková.

Rozhovor nielen o kariére s Martinom Nikodýmom čítajte v Novom Čase Nedeľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu