Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Normálna rodinka: Marcin, to si prehnal!

Oľgu Záblackú paródia na vlastnú reláciu príliš nepobavila. Zobraziť galériu (3)
Oľgu Záblackú paródia na vlastnú reláciu príliš nepobavila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Hneď po odvysielaní prvej časti seriálu Normálna rodinka nastalo v Záhorskej Bystrici poriadne dusno! Seriál postavený na paródiách markizáckych programov si totiž zobral na mušku reláciu Na streche a jej moderátorku Oľgu Záblackú (44). Tá mala byť spočiatku samotným nápadom nadšená, no keď sa jej všetky scénky vymkli spod kontroly, začala zúriť.

Záblacká podľa informácií Nového Času nedokáže predýchať, ako ju v Normálnej rodinke zosmiešnili. Reláciu Na streche zmenili na reláciu s názvom V pivnici a Záblackú dokonale sparodovala Eva Pavlíková. Tá svoju kolegyňu predviedla ako uchichotanú a afektovanú moderátorku s príšerným vkusom na klobúky, ktorá nie je schopná položiť jedinú otázku bez toho, aby sa na plné kolo nerozosmiala. Podľa informácií Nového Času to samotnú Záblackú tak rozzúrilo, že celú kauzu sa rozhodla riešiť s vedením televízie. Jeden z rozzúrených mailov mal putovať dokonca až k samotnému riaditeľovi Mikovi.

„Je pravda, že som očakávala, že paródia bude mať viac spoločné so Strechou a so mnou, okrem čiapky, ale ak sa ľudia na tom bavili, tak je to o. k.,“ neodpustila si Záblacká ironický podtón. Autor scenára Marcin sa však domnieva, že všetko je v poriadku. „Najlepší zmysel pre humor má ten, kto si vie vystreliť sám zo seba. Keby mňa niekto parodoval, bol by som šťastný,“ vysvetlil zložitú situáciu. Celý konlikt sa snažila zahmlievať aj hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská: „Nevieme nič o konfliktoch medzi tvorcami komediálnej šou Normálna rodinka a Oľgou Záblackou.“

Eva Pavlíková ako uchichotaná a afektovaná moderátorka.
Normálna rodinka: Marcin, to
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)


Naštvali aj Zlaticinho Švajdu?

Normálna rodinka: Marcin, to
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)
Prvá časť Normálnej rodinky mala rozhorčiť údajne aj partnera Zlatice Puškárovej Patrika Švajdu, ktorá tam bola prezentovaná ako moderátorka ľahších mravov, kladúca otázky na telo ležiac na tele politika. „Mal som niekoľko telefonátov, že to bolo nevkusné, ale keďže som paródiu nevidel...“ povedal Švajda. Samotná Puškárová tvrdí, že paródie sa snaží brať s nadhľadom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu