Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Peter Marcin: Úsmev za 1 170 000 korún!

Marcin vo vlastnej „skeč-šou“ bude parodovať rôzne markizácke seriály. Napríklad aj Ordináciu v ružovej záhrade - s dôrazom na „ružovej“. Zobraziť galériu (9)
Marcin vo vlastnej „skeč-šou“ bude parodovať rôzne markizácke seriály. Napríklad aj Ordináciu v ružovej záhrade - s dôrazom na „ružovej“. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Bez Krausa poriadne bohatne! Zdá sa, že obľúbený herec a zabávač Peter Marcin (41) sa na novej markizáckej šou Normálna rodinka pekne nabalí. Vyzerá to tak, že dlhoročný spolupracovník Andyho Krausa dobre vedel, prečo chce ísť po skončení Susedov vlastnou cestou. Nový kšeft mu podľa informácií Nového Času vynesie približne 1 170 000 korún (35 711 eur).

Za scenáre trinástich minipríbehov, ktoré sú paródiou na viaceré markizácke programy, zhrabne herec a scenárista Peter Marcin podľa informácií Nového Času poriadne mastnú sumičku. Za každú časť šou si totiž prilepší o 90-tisíc korún (2 747 eur)! „Som štandardne zaplatený na svoju kvalitu. Viac vám k tomu nemôžem povedať, pretože o podrobnostiach zmluvy sa nesmie hovoriť,“ povedal Marcin a dodal: „Ja som spokojný, a aj s priebehom nakrúcania, a verím, že budú aj diváci.“

Zdá sa, že vernosť Markíze sa v tomto prípade Petrovi Marcinovi skutočne oplatila. Televízia však informáciu o jeho plate komentovať odmietla. „Honoráre zamestnancov a spolupracovníkov TV Markíza sú našou internou záležitosťou a rozhodne ich nebudeme zverejňovať. Podľa nás je komediálna šou Normálna rodinka vynikajúci projekt a jeho realizátorov sme adekvátne ohodnotili,“ odbila nás hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská. Marcin si však po rozchode s Krausom skutočne polepšil. Za jednu časť Susedov totiž inkasoval „len“ 70-tisíc korún (2 141 eur).

V prípade Normálnej rodinky je to o 20-tisíc korún (611 eur) viac. Nová markizácka komediálna šou sa má vysielať raz týždenne a naplánovaných je zatiaľ 13 častí. Okrem Petra Marcina sa v nej včera po prvýkrát objavila nitrianska herečka Eva Pavlíková v role jeho manželky, ich syna stvárnil Juraj Hrčka a stálymi hosťami budú aj Zuzana Šebová a Stano Král.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu