Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kraus a Marcin: Prečo ste nás klamali?

Teatrálne objatie bolo určené len pre oko diváka. Zobraziť galériu (6)
Teatrálne objatie bolo určené len pre oko diváka. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Pretvárka, ešte raz pretvárka! Aj takto vyzeral stredajší OTO 2007. Najväčším prekvapením večera bolo „zmierenie“ exkolegov Andyho Krausa (41) a Petra Marcina (40). Tí by si za svoj „úprimný“ výkon zaslúžili nielen cenu OTO, ale aj Oscara.

Ťažko povedať, či za teatrálne objatie Marcina a Krausa môže moderátor Jan Kraus. Ten sa totiž stretol na javisku s menovcom Andym a prezradil mu, že pripravuje scenár. Má byť o dvoch úspešných kamarátoch, ktorí sa jedného dňa rozkmotria - a moderátor Jan vraj nevie zdôvodniť prečo. „To si vyriešim ja sám,“ prezradil Andy, ktorému rovnako ako divákom bolo jasné, že Jan naráža na krach jeho vzťahu s Petrom Marcinom. A aj si vyriešil - vyhlásil víťaza ankety o najlepší Zábavný program, ktorým sa stali Susedia. A na javisko pozval celú zostavu seriálu - okrem Marcina Zuzanu Tlučkovú aj Viki Rákovú. Chýbala len Marta Sládečková, ktorú vraj nikto nepozval, ako vyhlásila včera v markizáckom Teleráne.

No a potom to prišlo! Andy Kraus a Peter Marcin sa na seba vrhli ako najlepší kamaráti. A s úsmevom sa objímali dobrých päť sekúnd. „Ukončili sme našu spoluprácu, aby sme dali priestor iným. A vďaka tomu vznikol Panelák, Priateľky a... (dlhá pauza) Normálna rodinka,“ skonštatoval Kraus s tým, že inak je medzi nimi všetko v poriadku. „A možno o pár rokov sa všetci stretneme v tom istom sitkome,“ nádejala sa Tlučková, na ktorej bolo vidieť, že objatie považuje za úprimné. Rovnako aj Viki Ráková, ktorá prezradila: „Viac ako z tej ceny sa teším z toho objatia.“ V tej chvíli ani jedna z nich netušila, že to bolo len gesto pre kamery. Nasvedčoval tomu aj fakt, že potom si už jeden druhého ani nevšimli. A na afterparty, na ktorej sa Marcin zdržal len pár minút, sa nielen neobjímali, ale ani sa k sebe nepriblížili. Zdá sa, že vojna medzi Susedmi sa teda stále neskončila.

Na tvárach Rákovej a Tlučkovej vidieť úprimnú radosť z toho, že sa Kraus a Marcin zmierili. Kŕčovité výrazy na tvárach zabávačov a hrané veľkolepé pohyby svedčia o inom.
Kraus a Marcin: Prečo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu