Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Elánistka Gábina: Ruky posiate modrinami!

Gábina nevedela poriadne vysvetliť, kde prišla k modrinám. Zobraziť galériu (4)
Gábina nevedela poriadne vysvetliť, kde prišla k modrinám. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA/PRAHA - Obrovské fľaky hrajúce rôznymi farbami. Na jednej ruke viac, na druhej menej. Finalistka markizáckej hudobnej súťaže Elán je Elán Češka Gábina (21) má ruky posiate hrozivými modrinami. Aj keď speváčka tvrdí, že má zlú zrážanlivosť krvi, v zákulisí šou sa šepká niečo iné...

Keď minulú nedeľu mladá Gábina Urbánková z Prahy pri svojom vystúpení zhodila sako, na jej pravej ruke zasvietili obrovské zelenomodré podliatiny. Diváci zatajili dych a všetci mysleli na jediné. Ako k niečomu takémuto mohla prísť?! Okamžite sa naskytla otázka, kto toto mo- hol sympatickej Češke spôsobiť. „To sme mali, teda to sme skúšali tú choreografi u na poslednú pesničku, tak to mám vlastne z toho,“ začala habkať Gábina a tvrdila, že je to pre ňu viac-menej normálne.

„Mám zlú zrážanlivosť krvi, takže ma stačí trošku viac stlačiť a urobí sa mi modrina. Takže nemám to z toho, že by ma niekto mlátil,“ obhajovala sa mladá súťažiaca ešte predtým, ako jej Nový Čas položil otázku, o ktorej sa šepká len v zákulisí. Môže za hrozivými modrinami skutočne stáť niekto z jej okolia? „Nie, to nie je pravda. Modriny sú kvôli tej otočke, čo sme robili, chalani ma chytali, aby som nespadla a z toho je tá modrina. Malú modrinu mám aj na ľavej ruke, tá však nie je taká výrazná,“ povedala Urbánková, ktorá rázne poprela, že medzi ňou a jej priateľom nie je niečo v poriadku.

„Veď stále chodí na prenosy,“ tvrdila. Z prostredia televízneho štábu však čoraz viac preniká, že speváčka počas skúšok neustále s niekým telefonuje, pričom sa netvári príliš šťastne. „Podľa našich informácií to má Gábina z tréningov pri nácviku choreografie,“ potvrdila speváčkine slová hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská. Zvláštnosťou teda je, prečo mala Gábina obrovské fľaky iba na jednej ruke, keď ju tanečníci pri zdvíhačkách chytali za obe.

Markizácka šou je podľa zranení finalistky Gábiny dosť bolestivá.
Elánistka Gábina: Ruky posiate
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)


Spôsobila to všetko táto otočka?
Elánistka Gábina: Ruky posiate
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu