Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Žilková a Stropnický: Svadba!

Stropnický a Žilková sa pred oltár postavia už v máji. Zobraziť galériu (11)
Stropnický a Žilková sa pred oltár postavia už v máji.

PRAHA - Život sa s ňou vlani nemaznal, a tak si to chce tento rok zrejme vynahradiť! Česká herečka Veronika Žilková (46), ktorej minulý rok v novembri zomrel šesťmesačný synček Melichar, si všetku bolesť a žiaľ chce vynahradiť svadbou s jeho otcom, hercom Martinom Stropnickým (51).

Dvojica by sa mala zosobášiť v máji. Ešte predtým si však dopriali svadobnú cestu na Kanárske ostrovy, na ktorú odišli uplynulú sobotu spolu s jediným spoločným potomkom, dcérkou Kordulou (2,5). „Máme to skrátka obrátené. Najskôr dieťa, potom svadobná cesta a nakoniec svadba,“ prezradila herečka, ktorá si tento rok chce vynahradiť všetko utrpenie, čo jej život pripravil.

Po synčekovej smrti sa však Žilkovej, zdá sa, opäť vrátil zmysel pre humor: „Budem sa vydávať tento rok tajne a na tajnom mieste. Takže, prosím vás, nikto nechoďte 1. mája o 9. hodine na Staromestské námestie. A odkážte to aj tým japonským turistom, čo tam pod orlojom postávajú s foťákom. Aj keď odfotiť si ma môžu, ale za peniaze. Nejako si na tú svadobnú hostinu zarobiť musím.“ Herečka si už dokonca začala zháňať aj šaty, v požičovni jej však ponúkli len tmavý kostým. „Som síce stará nevesta, ale prečo by som sa nemohla vydávať celá v bielom!“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu