Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Syn Veroniky Žilkovej prehral boj s ťažkou chorobou

Veronika Žilková so synom Melicharom. Zobraziť galériu (5)
Veronika Žilková so synom Melicharom. (Zdroj: BLESK)

PRAHA - Svoj zápas s ťažkou chorobou v utorok dopoludnia prehral malý Melichar Stropnický, synček herečky Veroniky Žilkovej.

Chlapec, ktorý prišiel na svet s vážnou vrodenou vadou bránice, sa narodil tento rok 14. mája Žilkovej a umeleckému šéfovi pražského Divadla na Vinohradoch Martinovi Stropnickému. Počas šiestich mesiacov sa lekári snažili novorodeniatko zachrániť. Hrozilo, že dieťa zostane odkázané na dýchací prístroj, pretože jeho pľúca nedorástli do správnej veľkosti.

Kvôli zhoršenému zdravotnému stavu potomka odvolal populárny herecký pár už v pondelok krst svojej spoločnej knihy, plánovaný na túto stredu. Veroniku Žilkovú čaká v piatok večer na vinohradskom javisku oficiálna premiéra hry Mileny Jelínkovej s názvom Adina.

Pred dvomi rokmi porodila Žilková Martinovi Stropnickému dcéru Kordulu. Stará sa o šesť detí, z ktorých sú dve adoptované. Dcéru Agátu má z dvojročného manželstva s režisérom Jiřím Hanychom. S druhým manželom, stavebným technikom Markom Navrátilom, má synov Cyrila a Vincenta. Spoločne adoptovali Jana a Markétu. So Stropnickým žije od roku 2004. Ten má z predchádzajúceho manželstva tri deti - Annu, Františku a Mateja.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu