Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

OTO 2007: Hviezdna zábava!

Na galaprograme vystúpila aj Helena Vondráčková. Zobraziť galériu (28)
Na galaprograme vystúpila aj Helena Vondráčková. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Ceny OTO sú rozdané! Diváci rozhodli o najpopulárnejších tvárach či reláciách minulého roka a držitelia týchto prestížnych cien to vo štvrtok večer na slávnostnej recepcii poriadne oslávili. A nielen oni. Radosť mali aj ich kolegovia, ktorým sa nominácia neušla.

Moderátorka „jojkárskych“ Novín Plus Aneta Dočekalová-Parišková, pre ktorú tehotenstvo znamená veľký prílev energie, sa pre Bleskovky.sk vyjadrila, že svoju prácu má nesmierne rada. Na to, či si po pôrode dopraje dlhší oddych, alebo sa vrhne späť do práce však ešte nevie. „Ešte nikdy som nerodila, takže neviem, ako to bude. Podľa toho sa zariadim,“ usmiala sa.


Aneta Dočekalová-Parišková o tehotenstve:





Matej „Sajfa“ Cifra očakával skôr víťazstvo svojej dlhoročnej kolegyne Adely Banášovej. Sám však verí, že sa mu v budúcnosti podarí robiť niečo, čo bude dobré a sledované. Z výsledkov sklamaný nie je. „Sme malý trh, kde pomaly každý pozná každého a v tom je to také čarovné,“ dodal Sajfa.


Matej „Sajfa“ Cifra očakával, že zvíťazí Adela Banášová:





Herečka Táňa Pauhofová, priateľka Tomáša Maštalíra, ktorý triumfoval práve v hereckej kategórii, je na Tomáša veľmi hrdá. Naposledy sme ju mohli vidieť v slovenskej snímke Polčas rozpadu, najbližšie sa v predstaví v novom filme Muzika. Obe úlohy sú však podľa nej diametrálne odlišné. Z toho, že sa u nás nakrúca viac filmov, je veľmi rada. „Prichádza nová generácia hercov či scenáristov. Držím im päste, aby zohnali potrebné financie a aby sa mohli realizovať,“ uviedla Táňa.


Pôvabná slovenská herečka Táňa Pauhofová o svojich hereckých príležitostiach:





Nestarnúca česká speváčka Helena Vondráčková sa víťazstvu Petry Polnišovej mimoriadne potešila. Ako však sama tvrdí na televíziu nemá veľa času. Keď už, tak si rada pozrie svoj najobľúbenejší seriál Dr. House.


Legendárna Helena Vondráčková pozerá najradšej seriál Dr.House:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu