Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kveta Horváthová: Porodila Paulínku!

Kveta Horváthová Zobraziť galériu (11)
Kveta Horváthová (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Po ôsmich rokoch manželstva sa dočkali prvého prírastku do rodiny! Moderátorka Kveta Horváthová (30) a jej manžel Július (36) sa včera krátko po 15. hodine stali šťastnými rodičmi malej Paulínky.

Malý človiečik pribudol do rodiny Kvetky a Júliusa Horváthovcov tri dni po plánovanom termíne. „Paulínka sa narodila prirodzeným spôsobom. Má 53 cm a 3 760 gramov. Je krásna a má aj vlásky! Úžasné!!!“ napísala Novému Času sestra čerstvej mamičky, moderátorka TV JOJ Lucia Barmošová. Kveta rodila v bratislavskej nemocnici v Ružinove. Podľa informácií Nového Času však moderátorka neverila, že práve pondelok sa stane dňom narodenia jej dcérky, keď však kontrakcie zosilneli a boli častejšie, Kvetka už tušila, že čochvíľa sa stane mamičkou.

K svojmu tehotenstvu sa sympatická moderátorka verejne priznala v polovici júla 2007. A pristúpila k nemu veľmi zodpovedne - po desiatich rokoch prestala fajčiť. No aj napriek tomu sa jej nevyhli ranné nevoľnosti. S rastúcim bruškom sa objavovala od septembra v estévečkárskej relácii Ľudia na Jednotku, no od decembra si už čerpala materskú dovolenku a čakala na ten vytúžený deň, ktorý včera konečne nadišiel.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu