Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kveta Horváthová je bez práce: Zľutuje sa Markíza?

Kveta Horváthová Zobraziť galériu (6)
Kveta Horváthová

BRATISLAVA - Pôjde na úrad práce? Moderátorka Kveta Horváthová (30), ktorá dva mesiace asistovala Vilovi Rozborilovi (40) v markizáckej šou Bailando, je momentálne bez roboty.

Istotu estévečkárskej relácie Chilli, za ktorú dostávala mesačne 50-tisíc korún, vymenila za dočasný tanečný projekt v Markíze a honorár 300-tisíc korún a teraz nevie, čo s ňou bude. Moderátorka sa tým však momentálne nezaoberá. Spolu s manželom končí tretí ročník na katedre masmediálnej komunikácie v Nitre a učenie je vraj teraz pre ňu prioritou číslo jeden.

„Teraz nestíham, letím na skúšku,“ stručne zareagovala na otázky Nového Času zadýchaná Kveta. „Moje ďalšie pôsobenie je vo fáze rokovaní,“ dodala rýchlo. Ani televízia Markíza však nie je príliš zhovorčivá. „V týchto dňoch finalizujeme podobu jesennej vysielacej štruktúry. Po dobrom výkone v Bailande s Kvetou plánujeme aj ďalšiu spoluprácu,“ načrtla PR manažérka Markízy Narcis Liptáková. Zaujímavé však je, že pred necelým rokom musela Kveta po desaťročnom pôsobení Markízu opustiť, lebo pre ňu televízia nenašla vhodný formát.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu