Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná Kvetka Horváthová: Nastávajúca mama v akcii

Kvetka Horváthová Zobraziť galériu (16)
Kvetka Horváthová

BRATISLAVA - Moderátorka Kvetka Horváthová (31) sa už o necelý mesiac stane mamičkou. Je to však doslova akčná nastávajúca mama, pretože s bruškom chodí do školy a zároveň si zveľaďuje byt. Pri pôrode však prekvapivo nebude je manžel Július (37), ale niekto celkom iný...

Kvetka Horváthová sa s manželom na Paulínku veľmi teší. Je však stále v pokluse, hoci jej najbližší by ju v tomto pokročilom štádiu tehotenstva najradšej videli sedieť v kresle s vyloženými nohami. Temperamentná moderátorka si to však zariadila ináč: "Ešte chodím do školy, robila som skúšky, ale stále ma ešte jedna čaká. Rada by som ju stihla ešte do pôrodu," hovorí budúca mamička.

Pri pôrode jej však nebude asistovať manžel Július. "Bude pri mne moja mamina. V našom prípade to bude taká ženská záležitosť," hovorí Horváthová. Po narodení dcérky budú práve mama a svokra jej najväčšou oporou. "Budem ich potrebovať a určite mi prídu pomôcť," hovorí o babičkách moderátorka. A ako tehotenstvo prežíva jej manžel Július? "Je rád, že už o chvíľu bude mať doma dve baby," vysvetlila Kvetka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu