Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kveta Horváthová: Konečne som tehotná!

Horváthovci sa tešia na svoje prvé dieťatko Zobraziť galériu (6)
Horváthovci sa tešia na svoje prvé dieťatko

BRATISLAVA - Horváthovci sú v tom. Po ôsmich rokoch manželstva totiž očakávajú prvý prírastok do rodiny!

Hoci moderátorka Kveta Horváthová (30) a jej manžel Július (36) túžili po potomkovi už dávnejšie, „zamiesiť“ na bábätko sa im podľa zistení Nového Času podarilo len pred pár týždňami. Kvetka berie prípravu na materstvo veľmi zodpovedne, dokonca prestala po desiatich rokoch fajčiť.

Kvete a jej manželovi Júliusovi sa o niekoľko mesiacov prevráti život naruby. Do ich rodiny totiž pribudne malý človiečik. „V tomto smere som poverčivá, ale môžem potvrdiť, že čakám dieťatko,“ prezradila moderátorka Novému Času. „Je ešte príliš skoro, preto o tom nechcem príliš hovoriť. Ale s manželom sa veľmi tešíme,“ hovorí budúca mamička. Podľa informácií Nového Času je Kveta tehotná vyše mesiaca. A čo by si viac želala? Chlapčeka či dievčatko? „Mne je to úplne jedno, hlavne nech sme obaja zdraví,“ tvrdí Horváthová.

No kým dieťatko príde na svet, moderátorku čakajú rušné chvíle. V septembri totiž nastupuje do novej práce. „Dostala som ponuku z dvoch televízií a pre jednu som sa rozhodla. Zatiaľ to ešte nemôžem konkretizovať. Ale viem si predstaviť, že budem pracovať aj s bruškom, veď mnohé ženy to tak robia,“ tvrdí Kvetka, ktorá má ešte aj školské povinnosti - s manželom študujú na nitrianskej katedre masmediálnej komunikácie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu