Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Karel Gott zmizol

Nikto netuší kde sa v súčasnosti nachádza Karel Gott a jeho manželka Ivana.
Nikto netuší kde sa v súčasnosti nachádza Karel Gott a jeho manželka Ivana.

PRAHA - Po Karlovi Gottovi (68) sa zľahla zem. Jeho telefón je vypnutý, nezvoní a neprijíma sms. Český slávik mal odletieť na ostrov Maurícius na pobyt organizovaný istou solventnou firmou. Tam ho ale doteraz nikto nevidel.

"Nie, naozaj nikam neodlietam. Keď sa to už prezradilo, cestu ruším," povedal Karel Blesku v pondelok ráno. Potom sa stal 'nezvestným', vypnutý bol aj mobil jeho manželky Ivany.

Špeciálom Travel Servisu, ktorý si prenajala usporiadateľská firma na cestu na Maurícius Gott s rodinou neodletel. "Ivana sa zaťala. Keď sa o ceste bude vedieť a bude mať za sebou novinárov, nikam sa neletí!" prezradil zdroj z kruhov organizátorov.

V päťhviezdičkovom hoteli Shandrani Beachcomber je na dnes plánovaný galakoncert, kde očakávajú aj Gotta. "Karel tu nie je. Ani v Prahe som netušil, či vôbec odletel," oznámil včera Blesku z Maurícia člen českej výpravy Michal David.

Slávikov súčasný pobyt je teda záhadou. "Neviem kde je a ani ma to nezaujíma," povedal Blesku Gottov priateľ František Janeček. Karlov manažér Jaroslav Topercer Gotta videl naposledy pred ôsmimi dňami. "Neviem, či je doma, na horách, alebo pri mori," reagoval na otázku o Gottovom zmiznutí.

Verný Gottov šofér Olda Havránek taktiež nič neprezradil: Ja sa ho nemôžem vypytovať," tvrdí Havránek, ktorý však minulý týždeň reportérom Blesku do telefónu tvrdil, že šoféruje a je v Nemecku. Kam viezol Karla? "Bohužiaľ nevieme, kam sa podel," povedali aj Helena Vondráčková s manželom.

Splní Gott sľub?
Gott si zakladá na tom, že dodrží dané slovo, preto by mal dnes vystúpiť na Mauríciu! Mohol si vyraziť na Seychelly na tajnú svadobnú cestu s Ivanou a Charlotte, s tým, že si odskočí na Maurícius a splní záväzok. Nikto netuší, kde sa momentálne nachádza. Po tajnej svadbe v Las Vegas sa mu zrejme utajovanie zapáčilo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu