Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce video Fialovej: Niečo tu nesedí...

Zuzana Fialová nevyvrátila podozrenie, že video, ktoré získal Nový Čas, je pravdivé. Zobraziť galériu (27)
Zuzana Fialová nevyvrátila podozrenie, že video, ktoré získal Nový Čas, je pravdivé.

BRATISLAVA - Na „nevinný film“ je okolo Zuzany Fialovej (33) a šnupania bieleho prášku až priveľa rozruchu! A tiež nezrovnalostí! Inkriminované video, ktoré získal Nový Čas, naďalej ostáva bez logického vysvetlenia.

Herečke sme pritom poskytli päť dní, aby nám filmové zábery, ktoré sľúbila ako dôkaz, že ide o film, ukázala. Stále nič! Čakáme... Na celej vecí však toho nesedí oveľa viac! Prečo herečka netuší, kto je muž držiaci skladačku a Nový Čas áno?! Prečo nevie, že sa nakrúcalo na toalete a režisér tvrdí opak?! Po zvažovaní sa redakcia napokon rozhodla získané video zverejniť. Nemáme totiž čo skrývať. Zuzana, a čo ty?! Kedy ukážeš filmové zábery, aby sa otázka, či išlo o kokaín, raz navždy vysvetlila?


TU NÁJDETE ŠOKUJÚCE VIDEO ZUZANY FIALOVEJ >>


1. Kde sa vlastne nakrúcalo?!

Herečka Fialová: V nedeľňajšom rozhovore nám na otázku, či inkriminované video nakrúcala na záchode, povedala: „Nie, to si spomínam, na záchode sme netočili.“ Podnik, v ktorom zábery vznikli, identifikovala ako - „ide sa tam dole po schodoch, v Starom Meste, na Obchodnej ulici“.

Režisér Kroner: Na otázku, či sa nakrúcalo na záchode, povedal: „No to je na záchode. My sme točili hlavne na záchodoch, alebo sme točili aj v skladoch, niekedy v niektorých podnikoch.“

Nový Čas: Podľa zdroja, ktorý nám video doručil, vzniklo na záchode bratislavského podniku Channels. Toalety na druhom poschodí sme si dodatočne nafotili. Kachličky na stene za herečkou na videu a na fotografiách sú naozaj tie isté.

2. Kto je chlap držiaci skladačku?

Herečka Fialová: Muža držiaceho skladačku, z ktorej na videu neskôr šnupe, si nepamätá: „... ale môžem to zistiť od režiséra filmu,“ povedala nám.

Režisér Kroner: V rozhovore o deň neskôr si taktiež nespomenul, o koho ide. „To produkcia, neviem, kto vybavoval tých hercov. Väčšinou tam hrali aj naši kamaráti. Aj Zuzkini, niekedy...!“

Nový Čas: Podľa získaných informácií ide o istého vplyvného bratislavského podnikateľa. Nový Čas mal možnosť vidieť aj zábery, kde mu dokonale vidieť celú tvár. Na internete zverejňujeme skrátenú verziu, ktorú sa redakcii podarilo získať.

3. Prečo sa tvorcovia vyhýbajú porovnaniu záberov?

Herečka Fialová: V rozhovore najskôr prisľúbila, že budeme mať možnosť porovnať si nami získané video a už nakrútené zábery z filmu. „Podporíme vám to tým, že vám dáme zábery z toho filmu!“

Producent Královič: O deň neskôr priznal, že Fialová ho v tomto smere nekontaktovala. „Nevolala mi, takže to nepotrebuje, chápete,“ odbil nás.

Nový Čas: Prečo tvorcovia nechcú zbaviť podozrenia herečku, ktorá im vyšla v ústrety a aj po nociach bola ochotná hrať v ich študentskom filme?

4. Nezmyselný rozruch okolo zverejnenia

Herečka Fialová: Tvrdí, že ide o film, napriek tomu nechce, aby sme nami získané video, na ktorom niečo šnupe, akokoľvek použili. Zábery z filmu, na ktorých šnupe biely prášok, sa však už predtým objavili na adrese youtube.com. Nijako zvlášť proti nim nikdy nevystúpila.

Producent Královič: Zábery, ktoré mohli herečku okamžite zbaviť akéhokoľvek podozrenia, že išlo o skutočné drogy, odmietol vydať. Podľa neho ide o slovo proti slovu. „To sú moje zábery, sú to naše zábery, ktoré budú v kine a toto nebude proste v kine, vaše video.“

Nový Čas: Prečo má herečka problém s tým, aby nám dovolila pozrieť zábery, ktoré o pol roka aj tak uvidia všetci v kinách? Na youtube.com pritom dodnes jej scény so šnupaním jestvujú. Nový Čas sa získané video rozhodol v skrátenej verzii zverejniť na stránke www.bleskovky.sk.

5. Kedy sa vlastne nakrúcalo?

Herečka Fialová: V rozhovore určila ako termín nakrúcania filmu Druhá strany Bratislavy august - september.

Režisér Kroner: Svoj študentský film mal podľa vlastných slov nakrútiť v septembri až októbri.

Nový Čas: Termín herečky a režiséra sa v podstate zhoduje. Podľa informácií Nového Času vzniklo „naše“ video okolo 20. septembra o štvrtej hodine nadránom.

Šokujúce video Fialovej: Niečo
Zobraziť galériu (27)
Šokujúce video Fialovej: Niečo
Zobraziť galériu (27)
Záber z filmu, ktorý bol zverejnený na internete.
Video, ktoré získal Nový Čas.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu