Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zuzana Fialová: Dokáž, že to je film!

Zuzana Fialová nevyvrátila podozrenie, že škandálne video zachytáva realitu a nie je z filmu. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Fialová nevyvrátila podozrenie, že škandálne video zachytáva realitu a nie je z filmu.

BRATISLAVA - Situácia okolo záberov z videa o Zuzane Fialovej (30), ako šnupe nejaký prášok, sa začala poriadne zamotávať! Ide o kokaín, alebo nie?! Herečka doteraz nedokázala hrozné podozrenie vyvrátiť!

Najskôr argumentovala, že ide o film, neskôr sľúbila, že celú situáciu si môžeme overiť tak, že filmové zábery nám ukážu. Čoskoro sa však všetko zmenilo! Zábery, ktoré majú údajne kopírovať tie „naše“, sme si pozrieť nemohli. Prečo?!

Akokoľvek, tie zábery mali ostať tabu... „Ale ja vôbec nechcem, aby sa tento materiál v akýchkoľvek súvislostiach použil,“ povedala nám Fialová po pozrení videa v nedeľu na bratislavskej Kolibe. To všetko napriek tomu, že podľa nej má ísť o scény z nakrúcania filmu Druhá strany Bratislavy a prášok, ktorý šnupe, nie je žiaden kokaín, ale práškový cukor.

„Som veľmi dobrá herečka,“ vyhlásila Fialová. V tej chvíli sa zdalo, že všetko je také jednoduché... Snažili sme sa teda herečku prinútiť k tomu, aby sa celá situácia čo najrýchlejšie vysvetlila a overila. „Keď máte záujem, podporíme vám to tým, že vám dáme zábery z tohto filmu,“ povedala nám najskôr sama. Potešili sme sa. O deň nato nás čakalo stretnutie s režisérom samotného filmu, ktorý Fialovej verziu potvrdil.

„Áno, to je ten náš film,“ povedal Jakub Kroner, ktorý v závere prisľúbil, že sa pokúsi inkriminované zábery zohnať. O pár hodín však už bolo všetko inak. Do celej veci sa zamiešal producent filmu Slavo Kralovič. „Ide o súkromný majetok,“ tvrdil.

Na argumenty, že si len chceme overiť, že naozaj ide o scénu z filmu, nereagovali. O pomoc sme teda požiadali samotnú herečku, ktorá tvorcom - študentom robila účinkovaním vo filme v podstate službu.

„Toto je ich právo, nemám k tomu čo dodať,“ zareagovala. Ostáva teda niekoľko otázok: Prečo herečka aj samotní tvorcovia schovávajú zábery, ktoré by Fialovú okamžite zbavili akéhokoľvek podozrenia, že lieta opäť v drogách?! Alebo je všetko inak a žiadne filmové zábery podobné „nášmu“ videu nejestvujú?! Zuzana, je to na tebe! Dokáž, že video, ktoré ti Nový Čas ukázal, je len súčasťou nevinného filmu!

Zuzana Fialová: Dokáž, že
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Fialová: Dokáž, že
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Fialová: Dokáž, že
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)
Herečka si na záberoch upravuje papierovú rúrku.
Skláňa sa k podnosu a nahlas inhaluje.
Fialová na zázname v ruke drží rúrku z papiera.




Mohla sa očistiť, ale...


Deň prvý:
Herečka Fialová
Zábery bez problémov ukážeme

Videá so šnupaním vysvetlila Fialová v nedeľu ako scénu z filmu a vzápätí dostala výborný nápad: „Keď máte záujem, podporíme vám to tým, že vám dáme zábery z tohto filmu.“ Súhlasili sme. Bola to najjednoduchšia cesta ako si overiť, že video, ktoré máme v redakcii, je skutočne súčasťou filmu.

Deň druhý:
Režisér Kroner
Áno, je to film

Jakub Kroner nám v pondelok potvrdil, že ide o film: „Toto je tá scéna z filmu. lebo ona tam používa taký papierik, do ktorého si skladá akože koks, ale ono to je v podstate práškový cukor. Určite sa to točilo, ale nie je to z našej kamery.“ Všetko vysvetľoval tým, že pri nakrúcaní po baroch si ich mnoho ľudí točilo na mobilné telefóny. Totožnosť muža vedľa herečky potvrdiť nevedel. Aj keď o vydaní záberov chcel porozmýšľať, na záver rozhovoru sľúbil, že ich dokáže zohnať.

Deň druhý:
Producent Kralovič
Nemáme zábery prečo vydať

Producentovi Kralovičovi sme sa snažili vysvetliť, prečo je pre nás dôležité si zábery porovnať. „Lenže viete, my nemáme prečo vydokladovať, lebo je to náš živý materiál ani známi režiséri ako je Jakubisko neponúkajú svoje hrubé zábery na porovnávanie,“ argumentoval. „My sme vám to potvrdili. Potvrdil vám to režisér, potvrdil som vám to ja, potvrdila to herečka. Nemám momentálne ani čas a ani nemám moc, prečo vám ukazovať nejaké zábery, chápete ma.“ Opýtali sme sa, či by sa situácia zmenila, ak by ich o to požiadala samotná herečka Fialová. „Nevolala mi, takže to nepotrebuje, chápete,“ uzavrel celú vec.

Deň druhý:
Herečka Fialová
Zábery? Nemám k tomu čo dodať

V pondelok však už bolo všetko inak. Potom, čo nám režisér s producentom odmietli zábery podobné nášmu videu vydať, sme sa obrátili priamo na Fialovú. „Viete čo, to je ich právo, to je ich majetok, ja už k tomu nemám čo dodať. Ja na to nemám absolútny dosah,“ uzavrela celú vec. Prečo?!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu