Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúce VIDEO Zuzany Fialovej!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (25)
Zuzana Fialová

BRATISLAVA - Redakcia Nového Času získala nahrávku z mobilného telefónu, ktorej obsah vyvolal na Slovensku debatu o drogovej problematike. Je na ňom vidieť herečku Zuzanu Fialovú, ako cez papierovú rúrku inhaluje zo skladačky neznámu látku. Zábery pripomínajú šnupanie kokaínu.

Fialová rázne odmieta podozrenie, že užíva drogy. Tvrdí, že ide o scénu z nakrúcania študentského filmu Dve strany Bratislavy a za prítomnosti ďalších osôb vdychovala práškový cukor.

Jej vysvetlenie obsahuje nejasnosti. Špekulácie svojím vyjadrením vyvracia aj producent menovaného študentského filmu. Odmietol však redakcii poskytnúť k nahliadnutiu zábery, ktoré by dokazovali, že sa video Nového Času zhoduje so scénou z nakrúcania filmu. Ostáva tak už len na posúdení verejnosti, či po prezretí záznamu získaného Novým Časom prijme verziu populárnej umelkyne.

Amatérsky záznam podľa zdroja redakcie vznikol v septembri 2007 nadránom v jednom z bratislavských podnikov. Kontroverzné video sa objavilo pár dní po tom, ako slovenská polícia a colníci odhalili rekordný kontraband kokaínu v trhovej hodnote 1,6 milióna korún. Užívanie drog na Slovensku – na rozdiel od obchodovania s nimi - nie je trestné.

Zuzana Fialová šňupe biely prášok - new video
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu