Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Krivosudský ml.: Bola to samovražda?

Ivan Krivosudský sa so smrťou syna nedokáže zmieriť. Zobraziť galériu (2)
Ivan Krivosudský sa so smrťou syna nedokáže zmieriť.

BRATISLAVA - Syn herca Ivana Krivosudského (81) Dušan († 50) si pred dvoma týždňami siahol na život. Našli ho obeseného v jeho pražskom byte.

Nad jeho úmrtím však doteraz visí niekoľko otáznikov! Dušanov brat Peter (55) exkluzívne pre týždenník Život vyjadril svoje pochybnosti nad jeho záhadnou smrťou.

Hneď po tom, ako sa našlo telo Dušana Kr ivosudského, začali sa šíriť správy, že spáchal samovraždu. Údajne ho našli obeseného.

„Dušan dva dni pred údajnou samovraždou telefonoval s naším otcom. Jeho slová zneli: ,Teším sa domov za rodinou.‘ Zabíjal by sa človek, ktorý má o dva dni cestovať domov?“ vyjadril svoje pochybnosti pre týždenník Život najstarší syn herca Peter Krivosudský. Nenašiel sa dokonca ani list na rozlúčku.

„Brat hovoril, že toho má veľa v práci. Bol pod veľkým tlakom, možno aj to súviselo s jeho smrťou,“ pokračuje Peter. Herec Ivan Krivosudský nesie synovu smrť veľmi ťažko. Peter dokonca uvažoval, že svojmu otcovi ani nepovie o záhadných okolnostiach Dušanovej smrti. Celá rodina stále čaká na vyjadrenie súdnych lekárov. Dovtedy bude smrť Dušana Krivosudského zahmlená mnohými nejasnosťami...

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA ŽIVOT

 

Krivosudský ml.: Bola to
Zobraziť galériu (2)
Exkluzívnu spoveď Petra Krivosudského nájdete v aktuálnom čísle týždenníka Život.
   

ŽIVOT už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu