Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Julia Robertsová: Odišla od detí!

Žena s najkrajším úsmevom v Hollywoode sa vrátila pred kamery. Zobraziť galériu (2)
Žena s najkrajším úsmevom v Hollywoode sa vrátila pred kamery. (Zdroj: Profimedia)

Nedávno vyhlásila v televíznom interview, že od svojich detí odišla Nevyvolala tým zdesenie, ale obdiv. JULIA ROBERTSOVÁ sa vrhla opäť na filmovanie, na deti však nezabudla.

Na tento rok sú pripravené po celom svete hneď dve premiéry jej filmov. Filmovala od polovice minulého roka a minula na to skoro viac peňazí, než zarobila. Samozrejme, nemyslela to až tak vážne, ale za dva svoje posledné fi lmy zinkasuje 42 miliónov dolárov. Robí to zámerne, aby mohla zabezpečiť budúcnosť svojim trom deťom.

Julia Robertsová: Odišla od
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)
Niečo som ušetrila

Herečka s úsmevom v hlase spomenula, že za roky svojej hviezdnej kariéry čosi „dokázala ušetriť“, a tak sa o svoju budúcnosť ani o budúcnosť svojich detí nemusí obávať. Žije na obrovskom ranči v Texase uprostred prírody, ale mieni ešte investovať, a tak súhlasila s fi lmovaním. Je vo vynikajúcej forme, psychickej i fyzickej, akoby nemala ani štyridsiatku. Je stále krásna a jej podmanivý úsmev Hollywoodu veľmi chýbal.

Všetko stihne

Julia si dokáže svoj život riadiť sama. Od čias prvých úspechov vo fi lme až po šťastie v rodine – je tak nekorunovanou kráľovnou Hollywoodu. „Mohla som sa vrátiť pred kamery, lebo mám úžasného muža, ktorý sa o deti dokáže postarať. Nemáme žiadnu opatrovateľku, všetko zvládame sami. Samozrejme, máme upratovačky, kuchárky a pomocný personál. Ale naše deti sú naozaj naše a okolo nich robíme všetko sami s manželom. Danny je najúžasnejší človek, ktorý ma sám „vyhnal“ z domu. Videl, že mi svet fi lmu začal chýbať, a tak sa kariéry vzdal na čas on, aby mi umožnil realizovať sa. Je krásne mať šťastnú a kompletnú rodinu.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu