Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Stallone: Pri nakrúcaní Ramba mu šlo o život

Pri nakrúcaní v Mjanmarsku sa vraj celému štábu vyhrážali smrťou. Zobraziť galériu (11)
Pri nakrúcaní v Mjanmarsku sa vraj celému štábu vyhrážali smrťou. (Zdroj: TASR)

LONDÝN – Americký akčný hrdina Sylvester Stallone na londýnskej premiére svojho nového filmu Rambo prezradil, že pri nakrúcaní v Mjanmarsku mu šlo denne o život.

Každú minútu sa vraj obával o bezpečnosť celého svojho štábu. Každodenne sa mu vyhrážali zabitím. „Po celý čas sa nám vyhrážali, je to veľmi nebezpečná časť sveta. Veľa ľudí skutočne zmizlo a človek pochopí, že fakt nechcú, aby ten film vznikol. Občianska vojna tam prebieha už 60 rokov a nikto o tom nevie, pretože sa tam platí celý majetok za to, aby sa o tom mlčalo,“ povedal Stallone v Londýne.

Rambo nakoniec vznikol a odráža, na rozdiel od ostatných hercových filmov, veľkú časť reality. V tom je aj jeho sila, moc a hodnota. „Je to ten najlepší akčný film, predovšetkým preto, že je to skutočný príbeh. Ľudia sú tam zničení... Dúfajme, že sa nám na to podarí upozorniť,“ dodal Sylvester.

„Vojna je hrozná. Keď sa človek dostane do vojnovej zóny, poznamená ho to na celý život. Ten film je o zodpovednosti. Ak sa chystáte filmovať vojnu, ukážte ju takú, aká naozaj je,“ dodal hollywoodsky hrdina.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu