Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Tehotná Angelina sa napcháva cibuľou a tonami čokolády

Angelina má zvláštne chúťky. Zobraziť galériu (27)
Angelina má zvláštne chúťky.

LOS ANGELES – Herečka Angelina Jolie je kvôli svojmu tehotenstvu údajne šťastím celá bez seba a svoje najstaršie deti teraz zamestnáva tým, že jej pripravujú dobroty pre jej premenlivé chute.

Najviac sa zamilovala do cibule, čokolády a ovocných košíčkov. Tie je pripravujú práve Maddox a Zahara.

Angelina upozornila na svoje tehotenstvo voľnými šatami, ktoré si v posledných týždňoch obliekala pri rôznych príležitostiach. Herečka, ktorá obyčajne nosí obtiahnuté oblečenie, sa po boku Brada Pitta objavovala vo voľných róbach, pod ktorými by skryla aj omnoho pokročilejšiu graviditu.

Podľa magazínu Star absolvovala hviezda štvormesačnoú hormonálnu liečbu, pretože sa jej nedarilo počať prirodzenou cestou. Za to údajne môže jej príliš nízka hmotnosť. National Enquirer uviedol, že Angelina a Brad sú šťastím celí bez seba, že sa liečba vydarila, a že čakajú dokonca dvojčatá.

„Brad a Angelina sú úplne nadšení a Angelina je zároveň veľmi uvoľnená. Po tom, čo sa pokúšali počať prirodzene celé mesiace, začala sa báť, že už možno nikdy nebude môcť otehotnieť,“ prezradil zdroj blízky páru magazínu National Enquirer.

„Dokáže naraz zjesť cibuľu s horčicou a tabuľkou čokolády. Miluje také tie tyčinky, ktoré sú z horkej čokolády a škorice, je v nich nejaké mexické chilli. Takisto sa napcháva košíčkami, ktoré pre ňu pripravujú Maddox a Zahara,“ tvrdil iný zdroj magazínu OK!.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu