Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Angelina Jolie vraj čaká dvojčatá!

Angelina s deťmi Paxom, Maddoxom a Zaharou. Zobraziť galériu (12)
Angelina s deťmi Paxom, Maddoxom a Zaharou. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Hollywoodom letia šťastné chýry. Úporné snaženie Brada Pitta (44) a Angeliny Jolie (32) už prinieslo svoje ovocie - a to hneď dvojnásobne! Herečka vraj nosí pod srdcom dvojičky.

Párik sa šťastnú novinu o dvojnásobnom prírastku údajne dozvedel začiatkom týždňa a okamžite zrušil aj plánovanú cestu do Európy. „Brad a Angelina sú z toho úplne nadšení. Napriek tomu nie je koniec ani adopciám,“ prezradil nemenovaný zdroj americkému magazínu Star.

Chýry o herečkinom údajnom tehotenstve kolujú už od začiatku mesiaca, keď Angelina odmietla alkohol na slávnostnom odovzdávaní cien amerických kritikov. Kým Brad popíjal pivko, speváčka sa tohto obľúbeného nápoja ani nedotkla. „Brad a ja by sme chceli viac detí. Vždy som túžila po veľkej rodine. A Brad cíti to isté. Deti si užívame spoločne. Sú to veľké osobnosti a je naozaj vzrušujúce vidieť, ako rastú,“ vyznáva sa Angelina, ktorej štyri deti doma a predpokladané ďalšie dve na ceste sú stále málo.

V máji 2006 Bradovi v africkej Namíbii porodila dcérku Shiloh. Okrem toho spolu vychovávajú tri adoptívne deti z rôznych kútov sveta - Maddoxa (6) z Kambodže, Paxa (4) z Vietnamu a Zaharu (3) z Etiópie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu