Utorok18. jún 2024, meniny má Vratislav, zajtra Alfréd

Peter Nagy: Zachránil ho bezdomovec!

Bezdomovec  Imro dostal od speváka 50 000 Sk na ruku.
Bezdomovec Imro dostal od speváka 50 000 Sk na ruku. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Príbeh ako z filmu! Spevák Peter Nagy (48), ktorému začiatkom týždňa vykradli auto a vzali z neho koženú tašku plnú textov a hudobných motívov na pripravovaný album, má opäť dôvod na úsmev.

Vďaka Novému Času sa mu totiž všetky veci vrátili! V kontajneri s odpadkami ich v stredu našiel bratislavský bezdomovec Imro, ktorému spevák vzápätí vyplatil sľúbenú odmenu - 50-tisíc korún!

Všetko dobre dopadlo. Osobné veci Petra Nagya, ktoré mu v pondelok ukradli z auta, sa našli! „To si robíte zo mňa srandu? Neverím! Naozaj?“ reagoval zjavne prekvapený spevák, keď sa od nás dozvedel radostnú novinu.

Koženú tašku vylovil z odpadkového koša bezdomovec Imro., ktorý ju našiel neďaleko pošty na Západnom rade, kde mal spevák v osudný deň zaparkovaný terénny mercedes. V taške bol aj notes s textami piesní, ktoré Peter chcel vo februári nahrávať na svoje nové CD.

„Už som si myslel, že práce na albume budem musieť zastaviť. Od pondelka som kvôli tomu poriadne nespal,“ tvrdil Nagy, ktorý za nájdenie vecí ponúkal 50-tisícovú odmenu. A sľub splnil. Na železničnej stanici v Petržalke si najskôr skontroloval obsah tašky, v ktorej boli všetky veci, vrátane digitálneho diktafónu a potom mu odovzdal peniaze.

Čo bude Imrich s nimi robiť? „Mám veľa dlhov, ktoré musím vyrovnať a niečo kúpim aj svoje družke,“ povedal Imrich. Spevák bol šťastný, že sa veci našli a vyplatenie pomerne vysokej odmeny vôbec neľutuje. „Pre mňa majú tieto veci oveľa väčšiu cenu než akékoľvek peniaze,“ dodal Nagy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu