Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Nagyovi vykradli auto: Odmena 50-tisíc korún za notes s piesňami!

Neznámy páchateľ vnikol do Nagyovho auta cez pravé zadné dvere a zo sedadla mu vzal koženú tašku s cenným obsahom.
Neznámy páchateľ vnikol do Nagyovho auta cez pravé zadné dvere a zo sedadla mu vzal koženú tašku s cenným obsahom. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Spevák Peter Nagy (48) je zúfalý! Pred troma dňami sa mu do auta vlámal neznámy páchateľ a zobral z neho koženú tašku. Hoci sa v nej nenachádzali žiadne drahé veci, pre Petra majú veľkú cenu.

V taške totiž bol diktafón s melódiami a notes s textami piesní do pripravovaného albumu. Spevák za vrátenie svojich vecí ponúka 50-tisícovú odmenu!

Spevák, ktorý momentálne žije v Prahe, nebude na svoj posledný pobyt v Bratislave spomínať v dobrom. V pondelok ho totiž za bieleho dňa okradli! Nagy zaparkoval svoj terénny mercedes pred poštou na Západnom rade č. 3, a keď sa vrátil, mal pocit, že niečo nie je v poriadku. „Bolo zapálené svetlo nad zadným sedadlom a ja som si najskôr myslel, že mám zle zavreté dvere. Po chvíli som však zistil, že mi zo zadného sedadla zmizla kožená taška s vecami, ktoré majú pre mňa nevyčísliteľnú hodnotu,“ vysvetľoval spevák.

V hnedej taške mal notes, do ktorého si zapisoval nápady a texty pesničiek, dôležité poznámky, termíny stretnutí, USB kľúč so zmluvami a faktúrami, ako aj digitálny diktafón, na ktorý si v aute nahrával nové melódie a hudobné nápady na svoje budúce cédečko. „Som z toho úplne hotový. Vo februári som mal s chalanmi z kapely začať nahrávať nový album, ale teraz nemáme čo, lebo som tie texty a melódie nemal nikde zálohované. Na niečo si možno spomeniem, ale asi to bude veľký problém,“ so smútkom v hlase konštatuje spevák, ktorý krádež osobných vecí na polícii zatiaľ neohlásil. „Nevidel som v tom zmysel. Policajti by urobili zápisnicu a po čase by mi oznámili, že páchateľa nenašli. Skôr sa spolieham, že mi ich ktosi vráti, lebo vlastne pre nikoho okrem mňa nemajú hodnotu,“ povedal Peter Nagy, ktorý je ochotný poctivému nálezcovi vyplatiť odmenu až 50-tisíc! Identifikácia majiteľa zmiznutej tašky by mala byť pomerne jednoduchá, keďže sa v nej nachádzali aj spevákove podpisové karty...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu