Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Brangelina má najvplyvnejšie dieťa na svete!

Ročná Shiloh Nouvel Jolie-Pitt je podľa amerického časopisu Forbes najvplyvnejším dieťaťom na svete. Zobraziť galériu (11)
Ročná Shiloh Nouvel Jolie-Pitt je podľa amerického časopisu Forbes najvplyvnejším dieťaťom na svete.

LOS ANGELES - Ročná Shiloh Nouvel Jolie-Pitt je podľa amerického časopisu Forbes najvplyvnejším dieťaťom na svete.

Biologická dcéra Angeliny Jolie a Brada Pitta dominovala rebríčku, ktorý Forbes zostavil na základe pozornosti, ktorú médiá počas roka venovali jednotlivým potomkom celebrít. Shiloh sa podľa Forbesu počas roka objavila vo viac ako dvetisíc článkoch. Do zoznamu zaradili deti vo veku do päť rokov.

Druhé miesto patrí Suri Cruise - ročnej dcére Toma Cruisa a Katie Holmes. Na tretiu priečku zaradili dvojročnú Zaharu Jolie-Pitt - adoptívnu dcéru Brada a Angeliny. Štvorka patrí dvojročnému Seanovi Prestonovi Federlinovi a prvú päťku uzatvára štvorročný Pax Thien Jolie-Pitt.

Šiestu priečku obsadila šesťmesačná Sam Alexis Woods - prvorodená dcérka Tigera a Elin Woodsovcov. O siedme miesto sa delia David Banda (adoptívny syn Madonny a Guya Ritchieho) a Danielynn Birkhead (dcéra zosnulej Anny Nicole Smith a Larryho Birkheada). Desiatku uzatvárajú Romeo a Cruz Beckhamovci - synovia Victorie a Davida.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu