Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hanbí sa Marianna za svoj výkon?

Marianna Ďurianová odmietla dať súhlas, aby sa videozáznam jej speváckeho výkonu zverejnil na internete. Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová odmietla dať súhlas, aby sa videozáznam jej speváckeho výkonu zverejnil na internete. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Bolo to falošné ako divá sviňa! Zrejme takto nejako by zareagoval porotca Paľo Habera, keby sa moderátorka Marianna Ďurianová (30) prihlásila do SuperStar.

Tá totiž na nedeľňajšom konkurze do muzikálu Producenti predviedla mimoriadne slabý spevácky výkon. A zrejme si je toho veľmi dobre vedomá. Videozáznam jej vystúpenia chcel Nový Čas ukázať návštevníkom na svojej internetovej stránke www.bleskovky.sk, no Ďurianová s jeho zverejnením nesúhlasila. Čoho sa bojí?

To, čo Marianna predviedla na konkurze do muzikálu Producenti bolo v porovnaní s výkonmi profesionálnych herečiek a speváčok, ako Sisa Sklovská, Marcela Molnárová či Mirka Partlová na veľmi slabučkej úrovni. "Nie som speváčka a nikdy predtým som naozaj nespievala. Síce účinkovala som v zábavných programoch Markízy, ale to bolo len také okrajové spievanie," prezradila Ďurianová, ktorá si určite uvedomuje, že ako speváčka dieru do sveta neurobí. A možno sa aj bojí, že by ju jej falošný spev mohol v očiach verejnosti dehonestovať.

Preto sa prostredníctvom producentky Wandy Hrycovej rozhodla zverejneniu videozáznamu z kastingu zabrániť. "Už dávno pred kastingom nám všetkým bolo jasné, že od Marianny nemôžeme čakať žiaden mimoriadny spevácky výkon. Nielenže nemá študovaný hlas, ale navyše bola ešte aj zdravotne indisponovaná," obhajovala moderátorku Hrycová, ktorá sa nazdáva, že pri intenzívnom tréningu by sa Marianna za šesť mesiacov mohla v speve výrazne zlepšiť a do septembrovej premiéry byť neporovnateľne lepšia.

Týmito slovami nepriamo potvrdila informácie Nového Času, že Marianna sa prebojovala medzi štyri horúce adeptky na rolu sexi Švédky menom Ulla Inga Hansen Bensen Yonsen Tallen - Hallen Svaden - Svanson. "Ulla je dievčina, ktorá nevie spievať, ale výborne vyzerá a strašne si chce zahrať v muzikáli a stať sa slávnou. Marianna je na to ako stvorená a je jasné, že by bola pre muzikál veľkým diváckym lákadlom," vysvetlil zákulisný zdroj.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu